Ga naar inhoud

jpdecroo

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jpdecroo's prestaties

  1. Beste, Ik heb al een virusscan gedaan met AVG 9,0 en niets gevonden. Wat is jouw voorstel? Mvg en dank.
  2. Beste, Jazeker, alle foto's, documenten en verdere instellingen zijn verdwenen! Als ik foto's via bvb. USB terug plaats op "afbeeldingen", en ik zet m'n pc af, dan is bij terug opstarten alles weg! Via "systeemherstelfouten" kan ik de situatie niet rechtzetten omdat ik allen de laatste datum zie van de uitgevoerde herstelfout (automatisch of handmatig). Ik moet de situatie van vóór 1.5.2010 terugkrijgen, maar die datum (of vroeger) kan ik niet aanvinken... MVG
  3. Beste, Ik kan alleen de meest recente systeemherstel zien! Vroegere systeemherstellingen kan ik niet krijgen. (aanvinken van vroegere herstellingen? kan ik nergens zien!) Als ik m'n PC afzet is zelfs de melding van de "meest recente herstelfout" verdwenen ( er staat gewoon "geen") Wat nu?
  4. Beste, Systeemherstel uitgevoerd, maar geen resultaat. Ik weet niet hoe ik de toestand van 30.04.2010 kan terugkrijgen? Waar kan ik ergens die datum invoeren? Mvg en dank, Jempie.
  5. Beste, Vandaag heb ik een "systeemherstel" uitgevoerd omdat m'n afbeeldingen, documenten, snelkoppelingen.... verloren gegaan zijn. Ik zou echter de toestand van m'n PC moeten terugkrijgen van 30.04.2010, want op 1.5.2010 is m'n PC vastgelopen en daarna heb ik die problemen vastgesteld. Hoe kan ik nu een systeemherstel uitvoeren zodat de ik de toestand van 30.04.2010 terug heb. Op welke manier kan ik die datum invoeren? Of heb ik het mis? Mvg en dank bij voorbaat, Jempie.
  6. Bedankt voor de tip!!! Ik ga eerst eens uitzoeken hoe ik een "systeemherstel" moet uitvoeren. Ik laat u iets weten of het gelukt is. Mvg en dank.
  7. Zeer geachte, Bij het opstarten van mijn PC stel ik vast dat mijn instelllingen verloren gegaan zijn! (Snelkoppelingen, afbeeldingen-foto's verdwenen-, documentenmap leeg...) Dit is gebeurd nadat mijn PC vastgelopen was. Ik heb hem dan noodgedwongen moeten afzetten en nadien bij het heropstarten is dan gebleken dat die vernoemde instellingen verdwenen waren. Als melding kreeg ik: " Uw gebruikersprofiel is niet juist geladen. Controleer gebeurtenissenlogboek of neem contact op met uw systeembeheerder". Kan U mij helpen? Graag antwoord in mensentaal aub, want ik ben een "beginner"!! Dank bij voorbaat, Jempie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.