Ga naar inhoud

joggerboy

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

joggerboy's prestaties

  1. Goeie tip, ik heb op internet een externe oplader gevonden, dat is misschien wel de oplossing: http://www.amazon.com/gp/product/B00FIJYTKU/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me= Veng, dank je voor de tip!
  2. Ik besef wel dat ik geen aanspraak meer kan maken op de garantie, en als een nieuw moederbord moet worden geplaatst dan is dat te duur voor dit soort toestel, dan kan ik me beter een nieuwe aanschaffen. Deze laptop kan ik best verder blijven gebruiken op stroom, spijtig dat ik dan de kosten heb gedaan voor een nieuwe batterij, de andere was dan misschien toch ook niet stuk. Dank voor de support. Joggerboy
  3. Asus EeePC 1215N De batterij laad niet meer op, een nieuwe gekocht en die werkte tot ze volledig leeg was, en werd ook niet meer bijgeladen, de laptop werkt enkel nog op stroom, zonder probleem, dus de oplader zelf is niet stuk, het probleem moet in de laptop zelf zitten, de laptop is net een paar maand uit garantie, is het mogelijk om dat te repareren en heeft iemand een idee wat zoiets kost?
  4. ja dat is mogelijk, kan het zijn dat ccleaner de oorzaak is, bij register opkuisen?
  5. Hi, Ik heb pas een nieuwe Acer notebook met Windows 7 premium, ik heb een windows wachtwoord ingesteld en na enkele keren opstarten krijg ik nu het bericht: "De service User Profile Service verhinderd het aanmelden, gebruikersprofiel kan niet worden geladen" dit komt telkens als ik het wachtwoord ingeef, Als ik een fout wachtwoord geef dan komt de melding "foutief wachtwoord" Wat kan ik hieraan doen, en wat is mischien de oorzaak?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.