Ga naar inhoud

gijsvermeer

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

gijsvermeer's prestaties

  1. Opgelost. In Opties voor Word - Geavanceerd - Weergeven stond "Pixels weergeven voor HTML-voorzieningen" aangevinkt. Vinkje weghalen lost het probleem op. Wist niet, dat Tekenpapier een HTML-voorziening was.
  2. Goede vraag. Het gebeurt met .jpg, .png als ik ze binnen Tekenpapier heb gezet. Dan Afbeelding opmaken geeft de afbeeldingsgrootte in px. Maar als ik dezelfde afbeelding niet binnen tekenpapier zet, rechtstreeks op een word pagina, en dan Afbeelding opmaken, dan zijn de afmetingen weer/nog in cm. Dus dat Tekenpapier maakt het verschil. Maar een poosje geleden had ik ook nog cm binnen het Tekenpapier. Enig idee?
  3. Van de ene op de andere dag wordt de grootte van afbeeldingen niet meer gespecificeerd in cm, maar in px. Maar bij Opties voor Word - Geavanceerd - Weergeven - "afmetingen weergeven in eenheden van" staat nog steeds Centimeters. Mijn lineaal staat ook in centimeters. En dan toch die px als ik "Afbeelding opmaken" kies om de grootte te veranderen. Hoe krijg ik mijn centimeters terug?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.