Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

gakouzie

Lid
 • Aantal items

  17
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Ik heb de oplossing gevonden bij Windows zelf via Disk2vhd\2.01
 2. ik krijg op het scherm de taakafdeling is beschadigd of er is mee geknoeid (0x80041321) Kan mij iemand helpen?
 3. Streaming is ok. Kan terug projecteren Tv. Dus in de eerste plaats heb jij mij geholpen en nadien de fixer van Windows. Bedankt hiervoor.
 4. Mediaplayer via de fixer terug op het scherm gekregen. Nu de streaming op gang krijgen en we zijn er. Ik laat het weten. Alvast héél hartelijk bedankt
 5. Ik kom tot de constatering dat mijn WMP11 geïntegreerd in Windows 7 niet meer werkt. Ik heb nu VLC gedownload. Dit kan mij misschien helpen. Ken je de instellingen hiervan? Overigens bedankt alvast voor de hulp.
 6. Het heeft gewerkt toen ik de CDROM van Philips geÏnstalleerd had op de laptop met de nodige drivers om te communiceren met de TV. Dat kan ik nu niet meer gezien de code verlopen is en er geen upgrade of update meer komt. Maar ik ga proberen wat je me voorstelt en laat iets weten.
 7. wie kan mij een goed programma aanraden om te kunnen streamen van laptop naar Tv (smart) Philips?
 8. Ik heb destijds een Smart TV PHILIPS type 46PFL9705/12 gekocht LCD TV XXL. Ik had en heb Windows7 home 64bit op mijn laptop en met de bijgevoegde CD van Philips (WI-FI mediacontact) had ik een perfecte streaming op mijn TV. Ik heb een upgrade gedaan naar windows 10 en mijn streaming was afgelopen. Ik heb contact genomen met de cliëntenservice van Philips. Hier deelden ze mij mee dat er geen update voorzien is en ook niet meer zal voorzien worden. Ik ben teruggekeerd naar windows7 home maar de CD codes zijn verlopen en ik heb nogsteeds géén streaming naar TV. Bij Philips verwezen ze mij om het probleem mogelijk op te lossenij naar diverse programma's waaronder Windows Media player 11 of hoger, Universele Mediaserver en naar PS3mediaserver. Ze deelden mij mee dat de programma's ondersteuning moeten hebben van DLNA,en UPnP en ze vermeldden Transcoding aanbevolen bij gebruik van een hoogwaardige PC. Ik heb de verschillende proramma's gedownload maar heb er verder geen kaas van gegeten. Tot op heden géén streaming meer hetgeen ik zeer jammer vind gezien de kostprijs en de mogelijkheden van de TV en het gemak van projectie (film enz...) Wie kan mij dit probleem oplossen ik zal hem eeuwig dankbaar zijn.
 9. IK HEB HijackThis gedownload. Maar het logje maken lukt mij niet.
 10. Ik heb Incredimail even op mijn computer gezet en ook weer verwijderd. Maar de zoekbaar Mystart blijft er fijn opstaan en laat zich niet verwijderen. Is het niet mogelijk mij een Patch te bezorgen (mijn computerkennis is te gering) om dit vervelend ding te verwijderen? Beste dank bij voorbaat R. VDB
 11. Als ik een webadres wil openen van uit een binnenkomende mail vb www.google.be dan krijg ik de melding "deze bewerking is geannuleerd vanwege systeembeperkingen. Neem contact op met uw systeembeheerder". Heb problemen gehad met Pinnacle Studio ezn toen is het begonnen?? Hoe krijg ik dit terug geactiveerd?;-)
 12. Ik denk dat ik je echt wel mag bedanken. Mijn PC boer heeft zich (na telefonisch kontakt) inderdaad vergist. Ik was bij een van de eerste met PCI slot.;-) ik kan dus verder--))
 13. Ik ben te weten gekomen dat ik geen PCI slot heb. Dus ik zal mij gewild moeten beperken of een nieuw moederbord kopen = een nieuwe PC:viking:
 14. [ATTACH]4764[/ATTACH] Ik hoop dat je het kunt lezen:-) HIQ.txt
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...