Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

gakouzie

Lid
 • Aantal items

  17
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door gakouzie


 1. Ik heb destijds een Smart TV PHILIPS type 46PFL9705/12 gekocht LCD TV XXL.  Ik had en heb Windows7 home 64bit op mijn laptop en met de bijgevoegde CD van Philips (WI-FI mediacontact) had ik een perfecte streaming op mijn TV.

  Ik heb een upgrade gedaan naar windows 10 en mijn streaming was afgelopen. Ik heb contact genomen met de cliëntenservice van Philips. Hier deelden ze mij mee dat er geen update voorzien is en ook niet meer zal voorzien worden.

  Ik ben teruggekeerd naar windows7 home maar de CD codes zijn verlopen en ik heb nogsteeds géén streaming naar TV.

  Bij Philips verwezen ze mij om het probleem mogelijk op te lossenij naar diverse programma's waaronder Windows Media player 11 of hoger, Universele Mediaserver en naar PS3mediaserver.

  Ze deelden mij mee dat de programma's ondersteuning moeten hebben van DLNA,en UPnP

  en ze vermeldden Transcoding aanbevolen bij gebruik van een hoogwaardige PC.

  Ik heb de verschillende proramma's gedownload maar heb er verder geen kaas van gegeten.

  Tot op heden géén streaming meer hetgeen ik zeer jammer vind gezien de kostprijs en de mogelijkheden van de TV en het gemak van projectie (film enz...)

  Wie kan mij dit probleem oplossen ik zal hem eeuwig dankbaar zijn.

Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...