Ga naar inhoud

Basketster5

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. probleem is opgemlost... weet niet hoe maar ineens was het weg. Heb machtiging van System32 veranderd misschien daarmee??? toch bedankt
  2. dit is resultaat van malware test Malwarebytes' Anti-Malware 1.46 www.malwarebytes.org Databaseversie: 4092 Windows 6.1.7600 Internet Explorer 8.0.7600.16385 12/05/2010 15:49:55 mbam-log-2010-05-12 (15-49-55).txt Scantype: Snelle scan Objecten gescand: 139761 Verstreken tijd: 7 minuut/minuten, 36 seconde(n) Geheugenprocessen geïnfecteerd: 0 Geheugenmodulen geïnfecteerd: 0 Registersleutels geïnfecteerd: 0 Registerwaarden geïnfecteerd: 0 Registerdata geïnfecteerd: 0 Mappen geïnfecteerd: 0 Bestanden geïnfecteerd: 0 Geheugenprocessen geïnfecteerd: (Geen kwaadaardige objecten ged
  3. Open services.msc. Controleer of de service Remote Procedure Call (RPC) op automatisch staat en gestart is. Controleer of de service Windows Management Instrumentation op automatisch staat en gestart is. Controleer of de service Security Center op automatisch staat en gestart is. Indien nodig kan je dubbelklikken op de service om het opstarttype te wijzigen naar automatisch en om de service op te starten. wat ik hogerop zei klopt niet helemaal. Heb het nog eens nagekeken maar het WMI krijg ik ook niet opgestart en dus Security Center ook niet...die beide staan op automatisch maar krijg fo
  4. hallo, ik heb hetzelfde probleem... Bij mij staat in de services de windows security center wel in maar kan hem daar niet opstarten. Moet ik ook die ene .exe eens laten lopen of is er een andere oplossing?? Dank u
×
×
  • Nieuwe aanmaken...