Ga naar inhoud

Femmie

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Femmie's prestaties

  1. Hallo Clarkie, Goed dat je het mij even vraagt, want ik moest de uitslag nog mailen. Nee, het probleem is niet opgelost, maar we weten waarschijnlijk wel waardoor het ontstaat. XP en Windows Movie Maker schijnt niet een zo goed combinatie te zijn. Movie maker werkt het best op Windows Vista of Windows 7. Dus ik erger mij nog maar en tijdje totdat ik de andere software kan aanshaffen. Dank voor jullie reacties en heus wel tot een volgende keer. Femmie
  2. Dat hebben we gedaan! Misschien zit het nog ergens verborgen. ---------- Post toegevoegd om 09:47 ---------- Vorige post was om 09:38 ---------- Ga ik proberen. Dank je.
  3. Inmiddels heb ik het maken van films met WMM redelijk onder de knie. Het branden van DVD's is mij niet glukt met WMM, maar in importeer een film nu in Magix en kan dan de film wel branden. Nieuw probleem met WMM is dat ik tijdens het maken van een film heel frequent het volgende in beeld krijg, wat ik dan steeds moet wegklikken om verder te kunnen. "1. Please wait while Windows configuerates Photogalery. 2. The feature you are trying to use is on a CD Rom or other removable disk, that is not available. Insert the photogalery disk en click ok. 3. Error 1706. No valid source could be found for product photogalery. The windows installer cannot continue." Ik heb die photogalery helemaal niet nodig. Na het wegklikken kan ik gewoon door en ik ondervind ook geen beperkingen. Mijn "fysieke" computerhulp, die mijn computer onderhoudt, heeft ook van alles geprobeerd, maar de meldingen blijven komen. Wie heeft een suggestie? Bij voorbaat dank, Femmie
  4. Ik heb een video gemaakt en wil deze nu branden met NERO of met MAGIX. Het lukt maar niet. Wie kan mij helpen . Alvast bedankt. Femmie
  5. Dank je Clarkie, maar ook met de info van de door jou opgegeven link kom ik niet verder. Wat daar gezegd wordt vind ik niet terug in het programma. Verder wil die DVD Maker de normale AVI, enz. niet eens laden. Misschien heb ik wel een corrupt exemplaar gekregen. Ik heb Windows zelfs ook gevraagd, maar nog geen bericht gehad.
  6. Is het zo dat er met windows dvd maker geen beginmenu's gemaakt kunnen worden? Ik heb kortgeleden via Internet dit programma versie 2.2.7. on line aangeschaft, maar kan het aanmaken van menu's nergens vinden.
  7. Mijn Windows Movie Maker film heb ik inmiddels kunnen branden op een DVD. Ik heb de film geconverteerd met ConvertXtoDVD4. Wat mij steeds op het verkeerde been zette was dat mijn DVD-brander wel een CD accepteerde, maar met een DVD erin kreeg ik steeds de boodschap dat er geen disk in de brander zat, waardoor ik niet doorhad dat de brander kapot was. Er is een nieuwe braner geïnstalleerd en nu kan mijn film op een DVD gebrand worden. Ik ben niet weg van de kwaliteit. De beelden zijn in de lengte uitgerekt, maar ik ga nog wel proberen om dat te verbeteren. Jullie allemaal heel erg bedankt.
  8. Je wilt niet weten wat ik allemaal geprobeerd heb. De suggestie van Kweezie Wabbit heb ik ook geprobeerd. Maar DV-AV1 (NTSC) is geen optie op mijn computer. DV AVI-Pal pakt Nero niet. Verder heb ik Nero Vision Extra (gratis voor 15 dagen) gedownload. Maar ook daar lukt het niet mee. Ik ben een beetje uitgestudeerd. Geef de moed niet op, maar voor nu even wel.
  9. Helaas nog geen tijd gehad. Waarschijnlijk ga ik er vandaag mee aan de gang. Dank voor je belangstelling.
  10. Dank je, ik ga het proberen. Hoop wel dat mijn DVD station weer niet zegt dat er geen schijf inzit. Even afwachten maar. Ik zal zeker laten weten of het gelukt is.
  11. Dank voor je suggestie. Ik heb de test gedaan. Er is een aantal mogelijkheden om de drives te testen en die zijn S.M.A.R.T. Check, Short Drive Self Test en Long Drive Self Test. Ik heb ze alle drie gedaan en het resultaat voor alle drie is "Pass". Dat houdt volgens mij in dat de station in orde zijn. Op dit moment heb ik niet zoveel tijd. Maar binnenkort ga ik weer aan de gang om toch te proberen mijn montage op een DVD te krijgen, zodat ik de film op de televisie kan zien. Heel fijn dat jullie zo meedenken. Alvast bedankt daarvoor.
  12. Voor beide stations krijg ik de informatie "ST3200826AS. Heb je daar wat aan?
  13. Ik zie twee DVD stations wanneer ik deze computer open. 1. DVD-rw-station (J:) en 1 DVD-station (K:). het merk van mijn computer is compaq presario en daar zitten de DVD stations in. ---------- Post toegevoegd om 14:14 ---------- Vorige post was om 14:10 ---------- Ik heb gereageerd op de vraag van Stegisoft. Is het zo dat ook Kweezie Wabbit ook direct bericht krijgt? Voor alle zekerheid de tekst van mijn reactie aan Stegisoft hieronder. Ik zie twee DVD stations wanneer ik deze computer open. 1. DVD-rw-station (J:) en 1 DVD-station (K:). het merk van mijn computer is compaq presario en daar zitten de DVD stations in.
  14. DVD Flick accepteert ook geen Windows Movie Maker document.
  15. Wat ik ook zo vreemd vind is dat het station in mijn PC, ook al gebruik ik "NERO DVD Branden", zegt dat er geen schijf in het station zit. Tenminste wanneer ik er een DVD in doe, terwijl mijn computer toch echt een DVD writer heeft.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.