Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

s_kaiba

Lid
 • Aantal items

  56
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Hopelijk is het nu gelukt.
 2. Hier is die print alvast bedankt voor de hulp
 3. Heb het eens opgezocht voor mijn Ram en er zit 2048MB in 4 x 512 MB zoals eerder vermeld. dus jullie raden mij aan om 2 latten te vervangen door 1 GB. Maar zie net dat de mijne 667 MHz zijn. Maak dit een verschil uit als ik een ander MHz neem of kan dit geen kwaad
 4. In singleplayer werkt al mijn games perfect, maar ik gebruik geen draadloos internet en als ik naar mijn ping kijk staat die altijd goed. Zou het dan een fout kunne zijn van mijn internet operator??
 5. Battlefield 2142 en meestal online. het is ook op de resolution van 1280x1024. Maar moet wel zeggen nadat ik mijn pc geformatteerd heb is dit wel al weer een stuk beter.
 6. battlefield en counterstrike speel ik nog steeds het meeste en het is bij cs dat ik het probleem heb. Welke grafische kaart raad je me anders aan?? en die cpu kan ik deze ook veranderen?? weet eigelijk niet wat dat is.
 7. Er is geen enkel programma die niet goed werkt, maar tijdens het gamen heb ik regelmatig last van lagg en zou gewoon mijn pc willen verzwaren zodat hij wat vlugger werkt. Heb Everest gedownload en dit is mijn moederbord: ASUSTeK Computer INC. M2N Het zijn wel 4 van 512MB. Ik weet niet of dit iets uitmaakt. Zeker al bedankt voor de reacties.
 8. Ja dat was het dus. Zeker en vast bedankt. Zat daar nu al een ganse tijd naar te zoeken. Nog eens thx en grtzzzz
 9. Ik zou graag mijn pc wat verzwaren en ken er eigelijk niets nie van. Iedereen zegt dat ik er wat ram geheugen moet bijsteken, maar ik heb al gehoord als je er teveel insteekt er beschadigingen aan mijn moederbord kunnen voordoen. hoe weet ik dus wat mijn maximum is?? Mijn instellingen zijn: Windows XP sp3 AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 5200+ 2 GB Ram ASUS X1600 series 512 MB DDR2 Als je nog meer info nodig hebt laat het dan weten of andere verbeteringen zijn ook welkom. grtzzz en alvast bedankt.
 10. Heykes, Ik heb een klein probleem met mijn pc en hoop dat jullie kunnen helpen. Ik heb deze week mijn pc geformatteerd en ik zit met een oude versie van xp. En omdat het een recent nieuwe pc is en mijn xp zelfs nog zonder sp2 op de cd staat is mijn HD gespiltst in 2 delen. Dus mijn probleem is nu dat ik dit 2de deel moet activeren, maar weet niet meer waar. Ik heb het de vorige keer gevonden, maar dit keer vind ik het niet. Ik weet dat het juist ergens iets aanvinken is alleen vind ik het niet. gtrzzz en alvast bedankt voor de hulp.
 11. Neen het is geen lightscribe
 12. nee het is een nieuwe pc en brander dus ook, wat bedoel je met schrijfmethode??
 13. zal dat morgen eens proberen
 14. haperingen, ze hebben me gezegt dat ik dan teveel doe op het zelfde moment met mijn pc. Heb dan dus alles afgesloten en geprob. een cd te branden en dat maakt geen verschil.
 15. Als ik met nero 7 een cd brand, heb ik altijd onderbrekingen op mijn cd. Asl ik de zelfste cd band met wmp heb ik da niet. Enig idéé wat de rede daar van is??
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.