Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

donald07

Lid
 • Aantal items

  52
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. tt Super ModeratorGeregistreerd1 juli 2007Berichten5.341 [h=2] Windows media Player werkt niet meer correct[/h] Als Windows Media Player (11 of 12) niet meer correct werkt, kan je deze fix proberen. Ik heb hem getest en hij werkt perfect als je problemen hebt met afspelen in Windows Media Player. De dll bestanden die bij Windows Media Player horen, worden terug geregistreerd zodat de mediaplayer terug werkt. Veel plezier! probeer dit eens
 2. ik heb en drie maanden oude Asus met windows 7 gekocht. Ik kan nu geen geluids- en videobestanden meer afspelen met windows media player. Wat de doen?
 3. Ik kan mijn HP notebook niet meer opstarten. Voor de zoveelste keer in de afgelopen 5 jaar waarin ik hem al minstens drie keer geheel opnieuw bij de computerwinkel heb moeten installeren voor € 150,- per keer. Ik wil dat niet meer want dan kost deze hp twee keer de prijs die ik heb betaald. Ik, totale computer analfabeet, zoek deskundige hulp. Ik krijg een foutmelding met de volgende informatie: \windows\system32\config\system Status: 0xc000014c Informatie: kan windows niet laden omdat het systeemregisterbestand ontbreekt of beschadigd is. Wie helpt mij met voor mij begrijpelijke informatie? Alvast bedankt!!
 4. Dag Asus, Ik kom niet in windows want het opstartprogramma doet het niet. Vandaar! Bij nader inzien en gelet op de tijd die ik aan een volledig gecrashte laptop besteed heb ik voorts besloten om deze naar de winkel voor een volledige herinstallatie te brengen. Ondanks de professionele en vriendelijke ondersteuning van Kweezie Wabbit en u ben ik als pc-analfabeet (nog) niet in staat de goede adviezen en aanwijzingen op te volgen en uit te werken. Het ligt dus zeker niet aan u, maar aan mij.:embarassed: Ik wil u hartelijk danken voor uw hulp en geduld en heb veel van u en kweezie wabbit geleerd. hartelijke groet, Donald07
 5. Kweezide Wabbit gaf en directe link naar 64bit, maar hoe weet ik of 32 of 64 bit moet hebben? Bij het maken van een herstelpunt zie ik al dat ik een probleem heb. Ik kan al niet in het windows systeem komen om op systeemherstel verder te kunnen klikken. Ik vrees dat ik nu naar de winkel moet. ---------- Post toegevoegd om 17:01 ---------- Vorige post was om 16:58 ---------- Bij het maken van een herstelpunt zie ik al dat ik een probleem heb. Ik kan al niet in het windows systeem komen om op systeemherstel verder te kunnen klikken. Ik vrees dat ik nu naar de winkel moet.
 6. Ok bedankt, maar raad je me af met de cd zelf aan de slag te gaan. Zou Asus me kunnen helpen? Groet Donald07
 7. Beste Kweezie Wabbit, Bij de scan wordt geen melding zichtbaar gemaakt van een error en welke dat precies zijn. Alleen aan het einde wordt een opsomming gegeven geeft met de volgensde tekst: files scanned: 254180 (131156) infections found: 0 (0) pups foudn: 0 files healed: 0 warnings reported: 0 Errors reported: 2. Press any key to continue. Als je een toets indrukt kom je weer bij de scanmogelijkheden. Dus geen mogelijkheid om de errors te bekijken en te verwijderen of wat dan ook. Ik kan geen recovery disc voor mijn HP550 op het internet vinden. Dat zou betekenen dat er misschien een herstelmogelijkheid op de laptop zelf aanwezig zou moeten zijn, maar daarvoor heb ik de kennis en de vaardigheden niet, helaas.
 8. Volgens de verschillende website is er geen recovery disc voor HP beschikbaar.
 9. Dag Kwezie Wabbit, Ik heb andermaal een scan gedaan, maar de errors worden bij de display report file niet met bestandsnaam genoemd. De CD geeft geen mogelijkheid om op de melding van die 2 errors te klikken. Wat te doen? Verder weer geen infecties gevonden. Kennelijk zijn de twee errors de boosdoeners. Is de CD is er alleen voor de scan en om de geinfecteerde bestanden te vernietigen? Zonder dat is het opstarten in windows niet mogelijk? Voorts is voorstel van Asus (Windows Recovery Disc etc.) een optie in plaats van de recovery disc van HP? Wacht nader bericht af.
 10. Ok ik zal beide doen en je bericht afwachten. In de tussentijd zal ik een nieuwe scan laten maken. Wordt vervolgd!
 11. Dag Kweezie Wabbit, Zou ik verder adviezen kunnen krijgen? De CD is gebrand en van Asus heb ik de handleiding voor het gebruik van de CD. Asus verwees mij verder naar U voor adviezen wat ik vervolgens moet doen om de laptop gewoon weer in Windows te kunnen laten op starten. Zie mijn vorige bericht. Een eerdere scan met de CD leverde geen infecties op, leverde maar wel twee errors. Opstarten van windows lukte daarna nog steeds niet. Het scherm blijft op zwart. Ik zou vanavond verder willen gaan. Lukt het u niet om mij verder van adviezen te voorzien, kunt u mij dat dan berichten? Dan ga ik de recoverydisc van HP aanschaffen. Hartelijke groet, Donald07
 12. Dag Kweezie Wabbit, heb een nieuwe CD gebrand. Ik heb alleen je aanwijzingen nodig want het menu van de CD kent nog al wat opties. Moet ik kiezen voor opnieuw opstarten van de CD? Hoe staat dat er in het Engels op bijvoorbeeld. Er zijn iets van 6 opties, waarvan een AVG virusscanners, maar die heb ik al gedraaid en niets gevonden. Wel vind deze twee errors bij het scannen van de program files. m.i. hebben we dat al met HiJackThis ook gescand. Ik wacht op nader bericht, misschien krijg ik die ook van Asus.
 13. Dag Asus, heb toch je instructies gevolgd en een nieuwe CD gebrand. Ik heb alleen je aanwijzingen nodig want het menu van de CD kent nog al wat opties. Moet ik kiezen voor opnieuw opstarten van de CD? Hoe staat dat er in het Engels op bijvoorbeeld. Er zijn iets van 6 opties, waarvan een AVG virusscanners, maar die heb ik al gedraaid en niets gevonden. Wel vind deze twee errors bij het scannen van de program files. m.i. hebben we dat al met HiJackThis ook gescand. Ik wacht op nader bericht, misschien krijg ik die ook van Kweezie Wabbit.
 14. Ja dat dacht ik ook maar mijn zoon heeft hem als image op de dvd gebrand. Hij is minder PCanalfabeet dan ik, dus dat branden moet goed zijn gegaan. Ik zal misschien moeten aangeven wat ik in bios op het scherm zie, maar ook daarvan ben ik vrij zeker wat ik moet doen. Ik moet de startopties/volgorde wijzigen zodat de DVD als eerste opstart met het programma. Ik ben op mijn werk en kan overdag niet op de laptop. Vanavond weinig tijd om lang aan de laptop te zitten. Wanneer ik in het weekend er niet in slaag dan ga ik naar de winkel (helaas). Nogmaals bedankt voor morele steun en advies.
 15. Ik heb in bios voor de opstartvolgorde de optische schijf als eerste aangevinkt. De dvd moet daarvan immers worden afgelezen. heb vervolgens afgesloten zoals Asus heeft beschreven. Vervolgens volgens instructie van Kweezie Wabbit gehandeld maar ik krijg geen menu voor het kiezen van een opstartapparaat.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.