Ga naar inhoud

1_Ben_1

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1_Ben_1's prestaties

  1. Ooh wist ik niet, ik dacht dat je altijd eerst een lokatie moest opgeven als je het opende vanuit mail. Dat weet ik dan ook weeral
  2. Als je op bestand klikt in de bovenste balk, dan krij je daar normaal een lijstje van een vijftal documenten die je recent hebt geopend en opgeslagen, misschien staat het daar nog tussen.
  3. Ik zou gewoon VLC media player downloaden en installeren. Het is volledig gratis. Tik maar in in Google. VLC media player speelt echt gewoon alles af, van muziek tot film. Ik gebruik media player nietmeer sinds ik VLC heb
  4. Hallo, ik wou de computer vandaag opzetten, maar er kwam gewoon een zwart scherm met wat tekst tevoorschijn. Er stond dat ik windows terug moest installeren. Dat heb ik dan ook gedaan. Maar nu blijkt dat ik al mijn documenten kwijt ben die erop stonden. Op zich niet zo erg, want ik had een back up. Hier is wat wel erg is: -ik had eerst een C-schijf van 40 gb die nu nog maar 7,81gb is -ik had eerst een D-schijf van 120gb en die is er nietmeer -als ik naar configuratiescherm--->netwerkverbindingen ga staat er niets. Ik dacht dat je op die manier verbinding met het internet moest maken, of moet het misschien anders? Mijn vragen: Hoe kan er een harde schijf verdwijnen? Hoe maak ik verbinding met internet? (via kabel)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.