Ga naar inhoud

joever

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door joever

  1. Er staat alleen dat ik mijn windows moet registreren ... meer niet... de pc is niet met internet verbonden denkik omdat hij de instellingen van internet heeft gereset
  2. Hallo iedereen, Ik heb mijn LEGALE windows xp home edition herstelt (optie op bijgeleverde cd omdat ik niet alle gegevens van schijf kwijt wil zijn) alles verliep vlot tot hij klaar was en ik mijn computer opnieuw opstartte... Ik moest mijn gebruiker selecteren (heb er 2) en als ik dat deed kwam er een pop-up venster dat ik mijn windows xp moest registreren als ik nee klikte sloot hij de pc terug af en als ik ja klikte kreeg ik enkel mijn achtergrond foto zonder pictogrammen of taakbalk... Zo kan hij uren blijven staan . Opnieuw heb ik dus reparatie/herstel modus gepakt... Maar weer dezelfde fout. Kan ik zorgen dat ik die fout weg krijg/ telefonish ofzo registreren/ of vanop andere computer? Helemaal opnieuw installeren is natuurlijk laatste optie... Alvast bedankt -- Joever
  3. dan kan je pc die cd-rom niet lezen hé
  4. Ja de computer winkel kost wel wat hé dit zullen ze niet gratis doen en ja als ik die cd-rom lezer eruit haal heb ik dan geen risico dat een deel van mijn pc beschadigd is ?
  5. probeer je muis ( en dan ook je toetsenbord ) eens opnieuw te syncroniseren !
  6. Blijft gelijk! zo lang hij op je pc past !
  7. Om even te verduidelijken die LG GSA-H54L is mijn cd-rom lezer Hij werkt niet meer ... kan ik deze ZELF opnieuw installeren of moet ik daarvoor naar een winkel gaan ?
  8. zoek een update voor je cam ! als deze niet bestaat was het dom om je cd te verliezen ! maar daar is ook nog een oplossing voor hoor !
  9. Je kan dit allemaal doen met realplayer je hoeft het gewoon effe in te typen bij google en je kan het downloaden het programma is helemaal gratis bovendien !
  10. misschien kan je ze bekijken via je DVD speler op tv ? Het kan ook zijn dat je cd-rom lezer van de pc niet werkt ...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.