Ga naar inhoud

pleh

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

pleh's prestaties

  1. en hiermee kan ik dan aan mijn data?
  2. ok heb test uitgevoerd en ziet er niet goed uit, heb foto genomen tijden en na de test. http://oi43.tinypic.com/108bayu.jpg - long test errors - view log
  3. ik stel me die vraag niet aangezien ik vanaf de dvd kan opstarten. ik moet daaraan niks wijzigen. dat is mijn probleem niet.
  4. Ja dat lukt, opstarten gaat met probleem notebook ook maar wil niet meer verdere ook de F8... opties wil niet verder, het is ergens een bestand die niet verder kan of dergelijke op de harde schijf.
  5. dat is dus voorbij dat systeem zegt bezig met starten van Windows.
  6. Dat had ik ook geprobeerd maar brengt ook geen soelaas:dong: geraak er op geen enkel wijze verder
  7. G61-416SB moet zijn G61-415SB sorry
  8. hoi, mijn HP G61-416SB(WJ282EA#UUG) start niet meer door. deze blijf steken op enkel een blauwe achtergrondscherm zonder pop-up venster wel met muisaanwijzer die ik kan bewegen. Ik was het systeem aan het scannen op virussen en men heeft op een andere account ingelogd en deze weer uitgelogd en toen is het systeem vast gelopen, ik heb deze weer opnieuw opgestart en dan wilde die niet meer door starten, de schijf(seagate momentus 7200.4 "500GB") geeft geen kik(led brand niet). ik heb geprobeerd Herstelschijven voor Windows maar deze bleef ook hangen op het blauwe achtergrondscherm en geen schijf activiteiten meer, met hirens boot cd mini xp is deze tergend traag of blijft hangen, via seagate discwizard heb ik gezien dat mijn bestanden er nog zijn. Via een installatie cd van win7 blijf die ook hangen.
  9. Ok CHKDSK heef een tijdje geduurd maar tis goed verlopen en alles loopt hier vlotjes, hout vast houden, Bedankt voor de hulp Voorlopig opgelost.
  10. heb maar enkel deze tabbladen; benchmark, Info, health, Error scan. Ben nu bezig met de benchmark. surface test hoe moet ik dat doen? Sreen van benchmark bij gesloten als ook health tekst. Heb me de pro versie geïnstalleerd want de health werkt niet in de andere versie. health.txt
  11. Heb een fujitsu siemens amilo pi 2540(laptop) SysSpec.txt
  12. ik had ondertussen al eens met memtest86 getest en deze heeft geen fouten gegeven, ook win geheugentest heeft geen fouten weer.
  13. ok aangepast, zal nog eens proberen of lukt. Er is niks nieuw geinstalleerd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.