Ga naar inhoud

johan709

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over johan709

  • Verjaardag 07-09-1943

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows7 64bits Ultimate
  • Monitor
    ACER V229 HQ
  • Moederbord
    EP43-DS3L Gigabite Technology
  • Processor
    Intel(R) Core(TM)2 @uad CPU Q9450
  • Geheugen
    6144 MByte 3Geheugenstrips
  • Grafische Kaart
    NVIDIA GeForce 9600 GT 512 Mbite resolutie 1920 x 180 Pixels
  • Harde Schijf
    2stuks Samsung HD502ij ATA elk 500GBite
  • Behuizing
    Desktop

johan709's prestaties

  1. Kweezie wabbit bedankt voor de tip, met Unlocker heb ik het bestand kunnen verwijderen en nu is het probleem ook opgelost. De computer werkt weer zoals het hoort. Nogmaals Bedankt, Groetjes Johan 709
  2. Jean-Pierre: Helaas ik heb het al geprobeerd in de veilige modus maar ook hier is het niet te verwijderen. Clarkie: Ik heb het ook geprobeerd direct na het opstarten van de computer als nog niets meeloopt. Zodra ik op het bestand druk gebeurd er niets alleen de groene balk bovenin loopt vol heel langzaam en blijft op het einde hangen. Hij wil het lezen maar blijft er in hangen De computer doet dan niets meer en moet ik hem afsluiten. Dit wav bestand is geconverteerd van een mp3 bestand om in powerpoint te gebruiken
  3. Op mijn nieuwe computer met Windows 7 64bits staat op de D-schijf een wav bestand dat ik niet kan verwijderen. Taakbeheer loopt hierop (naar mijn idee) telkens vast , zodra ik muziek ga zoeken wordt taakbeheer trager tot hij vastloopt. Hierna kan ik mij afmelden als gebruiker om opnieuw op te starten, dan krijg ik de melding bij het afsluiten dat taakbeheer nog loopt en geforceerd wordt afgesloten. Hierna werkt de computer weer normaal. Wie kan mij vertellen hoe ik dit wav bestand dat naar mijn mening de oorzaak is van de ellende kan verwijderen van de harde schijf. ;-)
  4. Ik heb sinds een half jaar een externe harde schijf merk ADATA type NH92. Deze heeft altijd goed gewerkt maar ik krijg nu de melding dat hij geformatteerd moet worden. Hij wordt dus niet meer gelezen door Windows. Ik heb het geprobeerd met UBUNTU maar die ziet de schijf ook niet. De leverancier van de schijf zegt dat de schijf in orde is en dat ik hem moet formatteren maar dan ben ik mijn data kwijt. Kan iemand mij helpen om de data terug te halen (ik heb er geen back-up van)?
  5. Beste Stegisoft en Jean-Pierre, heel hartelijk bedankt voor jullie hulp. Ik heb de Netwerk-tool van Canon geïnstalleerd en daardoor heeft de printer verbinding gemaakt met het netwerk. Het IP adres heeft geholpen bij het installeren van de printer want vanuit Windows ging het niet automatisch. (Ik heb zelf de poort moeten aanmaken.) De printer werkt nu weer zoals het moet heel veel dank hiervoor. Groetjes Johan 709
  6. Beste stegisoft ik ben naar de router gegaan en daar ontvang ik geen signaal van de printer. Bij de instellingen van de printer kan ik niet de poorten vinden en ook geen IP adres bij de instellingen. Ook bij de instellingen van de printer zie ik geen IP adres, is het misschien nodig dat ik de printer opnieuw installeer?
  7. Na installatie van Windows 7 is mijn printer Canon MP620 niet meer zichtbaar in het netwerk terwijl dit wel was in Vista. Ik heb reeds nieuwe drivers geïnstalleerd maar dit heeft niet geholpen. De printer zelf is ingesteld in Draadloos/ bedraad en geeft hij aan dat hij aktief is. Wat is de reden dat de printer onzichtbaar is, met kabel werkt hij wel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.