Ga naar inhoud

FreEsk

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

FreEsk's prestaties

  1. En waar vind je de naam van de router dan?
  2. Heb ik gedaan, maar de computer vroeg niet op opnieuw op te starten... Hoe dan ook, bij de laptop (Vista): "naam router": is dat de naam van het draadloos netwerk?
  3. Ik heb op protocol geklikt... Maar dan moet ik nog een keuze maken...
  4. Als ik rechts klik staat er enkel "Wat is dit?" Ik heb gewoon op toevoegen geklikt maar de computer vroeg niet om opnieuw op te starten... Moet ik installeer doen bij "Cliënt voor Micorsoft-netwerken" ?
  5. Ik heb dit allemaal gedaan maar bij 'Extra stuurprogramma's' staan nog steeds dezelfde...
  6. Er staat geen Vista tussen... Dit staat er: Windows NT 4.0/Windows XP/Windows 2000 of XP (deze is aangevinkt)/Windows 95, 98 of ME/Windows NT 4.0 of 2000/Windows XP met ervoor telkens de omgeving (Alpha, IA64, Intel of x64)
  7. Hallo, Ik zou graag mijn printer delen tussen mijn laptop en gewone computer. Mijn gewone computer, waar de printer op aangesloten is, is een Windows XP. De laptop is een Windows Vista. Ik heb een thuisnetwerk aangemaakt via mijn vaste computer, maar het lukt niet om de laptop erop aan te sluiten. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen of een andere manier om de printer te delen? Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.