Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Broos Henri

Lid
 • Aantal items

  19
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Broos Henri

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 24-06-1937
 1. Wanneer ik het e-mail programma start verschijnt er volgende tekst: " Er is momenteel geen verbinding met internet beschikbaar. Klik op OFFline werken ,als u de internetinhoud wilt weergeven die op de computer is opgeslagen.Klik op "Opnieuw " als u wilt proberen verbinding te maken " Na aanklikken van Opnieuw werkt schijnbaar het programma. Stuur ik echter een mail naar mijzelf blijft het staan in " verzonden berichten " enkel na herstarten van het e-mail programma komt het in " postvak in " Naar anderen gaat het wel.Heb dit probleem en nog enkele andere na het downloaden van internet explorer 9:dong:
 2. In programma verwijderen/wijzigen staat " Microsoft.Net Framework 4 § Taalpakket voor Microsoft.NEt § Microsoft.NET Framework 3.5 SP1 " Weet niet waarvoor deze programmas dienen.Mag ik ze verwijderen ?
 3. Als ik een tekening of foto(.jpg) invoeg in wordpad zie ik niet de originele foto of tekening , maar het universele pictogram met omranding en de naam van de afbeelding.Ik zou graag de foto of tekening zien! Welke methode moet ik gebruiken??
 4. provider : telenet email programma : windows mail
 5. Fout Ox800CCCOD in E-Mail : geen ontvangst of versturen van mails mogelijk
 6. Zal de oplossing van Psolution opvolgen en die bestanden laten staan. Onderwerp opgelost. Bedankt
 7. In"Zoekresultaten voor Geindexeerde locaties" staan een aantal bestanden onder de naam " content "type :configuratie instellingen .Bij openen kom ik terecht in - content Kladblok -Krijg enkel een tekst( denkelijk eigenschappen ) te zien . Weet niet wat die bestanden inhouden en of ik deze mag verwijderen ? En op welke wijze ( 35 bestanden ) kan dit gebeuren ? Dank:)
 8. Aan Pc Helpforum : het probleem van de geblokkeerde e-mail heeft zich vandaag uit zichzelf opgelost.Plots stond het bericht in vak " verwijderde items " . Heb het direct kunnen verwijderen!!!! PROBLEEM OPGELOST . MVG
 9. Aan PSolutions : windows mail was afgesloten . Heb nogmaals geprobeert met WMUtil , heb in het scherm van www.oehelp.com alles aangeklikt geen resultaat . Heb geprobeerd met enkele nieuwe testmails en deze kan ik zonder problemen verwijderen uit vak " verzonden items " Mvg
 10. Aan kweezie wabbit : had de bestanden in een bestandsmap geplaatst ( in documenten ) Bij openen van de map verscheen : sxout.dll (25/01/2008 9:30) VMUtil ( 25/01/2008 9:30 )>>dubbel geklikt Nieuw schermpje >> doorgaan aangeklikt >> kom in WMUtil-www.oehelp.com >>> heb in scherm " CLEAR OUTBOX " geklikt Antwoord : 0 stuck messages removed. Opmerking : in bestandsmap verscheen een nieuw bestand t.t.z. : Windowsmail.INTEG.R.....( 25/01/2008 16:29 ) Niets veranderd in windows mail .Toch bedankt
 11. Aan PSolutions : heb bijgevoegde bestanden op mijn laptop geplaatst . Weet niet wat er verder moet gebeuren ! De situatie blijft nog steeds dezelfde : verzonden item niet te verplaatsen of te verwijderen Moest ik die bestanden wel opslaan ? Weet niet wat ik er moet mee doen . Ik hoop op een oplossing . Dank U
 12. Een verzonden bericht blijft geblokkeerd in verzonden mail , kan het niet verwijderen . Krijg : Het bericht kan niet worden weergegeven . Windows mail heeft een onverwacht probleem ontdekt Controleer of er voldoende geheugen en schrijfruimte op de computer vrij is !!! Als ik het bericht open wordt er gemeld in het vak " VAN " : Afzender niet opgegeven ????? Met andere mails had ik geen problemen , kon ze zonder problemen verwijderen .
 13. Probleem opgelost !! >> Grootte van foto verkleind >> Foto in gezipte map geplaatst en dan als bijlage in e-mail >> Geslaagd : geen hinderlijke foto meer in het tekstvak bij het versturen en ontvangen. >> Dank aan het Pc Helpforum.
 14. Karel mijn foto's gaan van 400kb tot 600kb Heb om bijlage foto verzenden de VISTA methode : vanuit verkenner bestanden als bijlage per e-mail verzenden geprobeert ( klik met de rechter muisknop op een bestand , kies Kopiëren en vervolgens E-mailontvanger ) Tweede methode ook volgens VISTA : kies Invoegen, Bijlage als u een bijlage aan het bericht wil toevoegen.Dan selecteer het bestand dat u als bijlage wilt toevoegen en klik op Openen. De bijlage staan aangegeven in het vak Bijlage zoals het moet , maar de extra grote spookfoto verschijnt steeds in dit vak. Heb ook op het clipje geklikt en daarna foto gekozen : altijd hetzelfde resultaat. Meer uitleg kan ik u niet verschaffen . Groetjes
 15. Wanneer ik een e-mail wil versturen met een bijlage( foto ) heb ik steeds hetzelfde fenomeen t.t.z. de foto verschijnt steeds in het vak waar je de tekst in schrijft (hierin zodus ) en dit in extra groot formaat !! Heb alle mogelijke middelen toegepast : clipje, toevoegen , foto kopiëren naar E-mailontvanger ; altijd hetzelfde resultaat . Bij het verzenden van het bericht blijft het hangen in Postvak UIT , moet het dan doorsturen door te klikken op verzenden/ontvangen. Daar ik het bericht aan mijzelf toestuur ( als test ) moet ik eveneens verzenden/ontvangen aanklikken om het in Postvak IN te krijgen . Hoop dat er een oplossing uit de bus komt . Bedankt op voorhand .
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...