Ga naar inhoud

darline

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

darline's prestaties

  1. nu krijg ik de melding dat hij het apparaat van het stuurprogramma niet kan vinden... trouwens bedankt voor alle hulp, want ik zelf begrijp hier helemaal niets van (maar dat was wschl wel al duidelijk)
  2. nu krijg ik de melding dat ik HSF_CNXT.sys op Modem Installation disk nodig heb. wat kan ik hieraan doen?
  3. Geluid werkt! dank je!! Maar ik begrijp niet hoe het komt dat het eerst niet lukte. Want alle voorgaande keren ik formateerde lukte het wel met die driver en het is ook dezelfde driver die nu nog via de acerwebsite te vinden is. wat betreft internet: ik begrijp niet helemaal wat je bedoelt met het forwarden van die knop. En hoe kan ik zien welke netwerkkaart ik heb?
  4. Hallo, ik heb een acer aspire 1640 en sinds ik de laatste keer geformateerd heb, werkt het geluid niet meer en ook draadloos internet wil niet lukken. Ik had nochtans zoals altijd dezelfde drivers geïnstalleerd als normaal. Maar bij het installeren van de Realtek audio driver krijg ik volgende foutmelding: unable to copy KB888111xpsp2.exe kan iemand mij hierbij helpen aub? wat het draadloos internet betreft heb ik absoluut geen idee wat er zou kunnen mankeren... alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.