Ga naar inhoud

_Tim_

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

_Tim_'s prestaties

  1. hallo van je internet weet ik niets maar dat blauw scherm met blauwe letters noemt een 'blue screen of death'. Het beste wat je kan doen is de foutcode die verschijnt ergens + naam van het bluescreen overschrijven en daarna die foutcode googelen. (misschien best ook de foutcode hier zetten )
  2. hallo eerst en vooral bedankt voor de reachtie:-) Ik heb dus een lijst van muziek op mijn computer gemaakt en er staat er een op mijn mp3 (dus 2 lijsten). Op beide lijsten staan zowel mp3 als vlc-bestanden. Bij alle bestanden (zowel op mijn mp3 als pc, vlc en mp3-bestanden) die ik nu aanklik speel hij ze gewoon af via de boxen die in mijn scherm zijn verwerkt. Als ik dan een liedje selecteer op mijn mp3 (dus ik druk op play) hoor ik dat liedje door mijn oortjes. Dus de usb-kabel is hem eigenlijk alleen maar aan het opladen.
  3. Hallo, Ik wou eens iets proberen met mijn mp3. Ik heb mijn mp3 via een usb-kabel aangesloten op mijn pc en daarna mijn oortjes in mijn mp3 gestopt (oortjes, aangesloten met een gewone mp3 jack). Dus heb ik dit: pc - mp3 - oortjes Normaal steek ik mijn oortjes ook gewoon in mijn scherm maar het is (zoals ik al zei) gewoon om iets te proberen:-) Nuja ik zou dus graag iets willen horen door die oortjes via een command van de computer. Ik heb al wat gegoogeld maar nog niets gevonden. Het is dus de bedoeling om een liedje die op mijn pc staat of op mijn mp3 zo te laten afspelen. Persoonlijk vermoed ik wel dat het mogelijk is want je printer is ook aangesloten met usb en die kan je ook commands geven. Waarschijnlijk heb je wel extra software nodig ofzo, hopelijk weten jullie het! Ps: specifiek nummer van mijn mp3 heb ik niet, hij is van het merk Xiron, ik heb wel nog het doosje en daar zit de drivercd nog in groeten
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.