Ga naar inhoud

william53

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

william53's prestaties

  1. Dat klopt,maar er was niet echt een oplossing(nog).Zojuist net wel weer daarmee nu aan de gang dus.... w.d. ---------- Post toegevoegd om 09:15 ---------- Vorige post was om 09:13 ---------- Accountberheer is opgelost !!! Ik wist niet dat je dat ook "uit" kon zetten ---------- Post toegevoegd om 09:19 ---------- Vorige post was om 09:15 ---------- de firmware moet specifiek het merk van de brander dragen ? de dvd brander geeft aan een type Optiarc....??? ---------- Post toegevoegd om 09:27 ---------- Vorige post was om 09:19 ---------- sorry over deze firmware was voor iemand anders bedoeld !!!! ---------- Post toegevoegd om 09:30 ---------- Vorige post was om 09:27 ---------- Moet de firmware van het merk van de dvd brander zijn er staat I: Optiarc 2.2.0 ??? Of kan het een algemene firmware(uodate) zijn ??
  2. dank je ga ermee aan de gang. prettig zo'n snelle reactie.
  3. Ik heb nog steeds vragen over 4 onderwerpen. Mijn systeem staat aangevinkt op het indexeren en toch 'doet hij niets' bij een zoekopdracht. Hoe het komt dat ik sinds ik een account alszijnde administrator heb toegevoegd,dat het scherm om bepaalde acties,dat ik ineens mijzelf elke keer moet machtigen.Heeft het iets met mijn instellingen te maken? Ik krijg die machtigingen liever niet of is dat dan normaal en/of noodzakelijk ? Ik ben gewoon als gebruiker 'aan de gang' altijd. Wat ik ook probeer om en DVD op mijn harddisk te branden.Dan lukt het wel en dan weer niet.Ik heb een koopversie van Ashampoo.Smartripper en nu Ripit4me.Elke keer is er wel een foutmeldingen bij een of ander rip-programma.Waar kan daar de oorzaak van zijn ? Ik zou een biosupdate willen installeren.Moet ik eerst backups van de 'oude'maken en kan ik zonder risico wel verder de biosupdate installeren of kan ik net zo goed Driver Professional gebruiken? william
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.