Ga naar inhoud

Hans7

Lid
  • Items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Hans7

  1. Thanks, ik ben er ook erg blij mee. Maar het moet wel goed werken. Fijn, dat je het voor me wilt uitzoeken
  2. Nee niet precies, die samenstelling heeft me wel geholpen. Ik gebruik me pc nog niet zolang om op te gamen, dus ik kan geen antwoord geven op die vraag. Maar je weet toch al welke samenstelling ik heb, of niet? Er staan geen uitroeptekens bij de apparaten.
  3. http://speccy.piriform.com/results/dauFy33fVZjQtNl5iuQKlrT
  4. Goed er staan 7 crashes en er staan 2 bug check strings: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED & IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL bug check codes (dit zijn er 7 en een aantal verschillende): 0x1000007e, 0x0000000a, 0x00000124 (4x), 0x00000101 Caused bij driver: dxgmms1.sys, ntoskrnl.exe (2x), hal.dll (4x) Ik hoop dat ik duidelijk ben, en dat ik de juiste gegevens heb gegeven.
  5. Hallo, Ik heb sinds een tijd het probleem dat mijn pc uitvalt tijdens het gamen. Ik kan de ene keer langer spelen dan de andere keer voordat hij uitvalt. Het volgende gebeurt er: Ik speel MW2 > (na 15min) scherm bevriest > raar zoem geluidje > krijg ik een blauw scherm, er staat dan iets van of ik dit al eerder heb gehad, ofzo. > dan herstart mijn pc (automatisch). Ik heb dit eigenlijk alleen wanneer ik games speel, ik heb het dan over: COD MW2, BBC2 etc. Verder moet mijn pc het makkelijk aankunnen, ik heb het namelijk al getest met CanYouRunIt. Ik wil graag van dit probleem af, het is namelijk erg vervelend tijdens het gamen. Graag hoor ik een oplossing. MVG. Hans
  6. Oké, ik denk dat ik het nu snap, maar zou je AUB kunnen vertellen wat ik nu precies moet doen. Dan weet ik zeker dat ik het goed doe.
  7. Ja, het is legaal (natuurlijk). Maar het is dus een upgrade voor windows xp, en die heb ik nog niet op mijn pc staan. Em bericht 25 zegt dat het niet mogenlijk is...
  8. Dat kan dus niet, dat is ****. Upgraden kan sowieso wel, want het is een upgrade cd, en geen Full version. Er zit inderdaad een code bij, maar als ik die invoer staat er dat het een upgrade is... Dus moet ik eerst xp op mijn pc hebben staan...
  9. Dus op die manier kan ik ook mijn xp installeren zodat ik hem kan updaten?
  10. Juist, maar ik kan de installatie niet aanklikken, enig idee wat ik kan gaan doen?
  11. Dat is dus niet mogenlijk, er is enkel een updrade..
  12. Als ik dat doe, dan staat er dat het een upgrade is en geen volledige installatie..
  13. Nee dat snap ik. Ik heb windows 7 al op mijn pc staan... en dat is een update, voor xp. Dus nu doe ik de xp cd erin.. En wat nu?
  14. Nee de Windows 7 een een update. Als je wilt maak ik een printscreen, maar ik ben nu ff weg.
  15. Als ik dat doe, dan staat er dat het een upgrade is en geen volledige installatie.. Moet ik misschien nog wat doen met die XP cd?
  16. Oké, heb ik net gedaan maar wat moet ik dan doen?
  17. oké dus gewoon als de pc al aanstaat, en dus niet opstarten via de cd van xp?
  18. Oké dan ga ik het proberen, maar hoe werkt dit dan? xp cd erin, install, en dan windows 7 activeren?
  19. Oké, dat denk je, maar kan er dan niks mis gaan?
  20. Hallo allen, Ik heb al een tijdje een nieuwe pc, en daar heb ik Windows 7 op geinstalleerd. Het was alleen een update voor xp en vista. Dus nu zit ik met een klein probleem, de 30 dagen zijn verlopen en nu wil ik Windows 7 gaan activeren. Maar om dit te kunnen doen heb ik eerst Windows XP nodig, deze heb ik nog van mijn vorige computer dus dat is het probleem niet. Het probleem is dat ik nu niet weet wat ik moet doen... Moet ik Windows 7 ervan afhalen en dan xp erop zetten en dan nog eens update of is er een andere manier? Ik hoop dat ik zo duidelijk ben, zo niet dan hoor ik het graag. Gr. Hans
  21. Ja dat is wel de bedoeling.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.