Ga naar inhoud

Defqon

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Defqon's prestaties

  1. Sorry dat ik je niet quote duidelijk, maar mn ipod geeft niet je hele bericht weer, waardoor ik er niets onder kan schrijven. Maar jij zegt dus dat laptops waarop je gamed sneller vervangen moeten worden? Wat advizeer je dan aan mij, want eigenlijk zoek ik dus een laptop voor als hoofddoel dingen voor school en sociale contacten (msn, internet, hyves etc.) en gamen voor als ik vrije tijd heb en in de avond. Gemiddeld game ik 2u per dag en dan altijd first person shooters zoals codmw2. Dat zijn dus eigelijk de eisen met mijn budget van 1000-1100 euro. Kan je hier iets mee?
  2. Ik ga naar de HAS in Den Bosch, hogeschool waar ik voedingsmiddelen technologie ga doen. Vervolgens volgend jaar op kamers als alles goed gaat. Maar ik heb idd niet gevraagd hoe het op die school is wb laptop vergoeding.. Zou ik eens moeten vragen, maar terug op de laptop ikzelf word voor een groot deel vergoed (500 euro omdat mijn zusje een aantal jaar geleden een laptop kreeg en als examenkado) ikzelf heb dan nog 500 euro belasting. Kwa batterij is het niet zo erg dat hij 3 uur kan, want thuis gaat hij zowiezo op de adapter. Dus meer dan 4 uur normaal browsen en typen (gewone dingen) moet hij wel kunnen. Maar wat denk jij dat een laptop nodig heeft voor cod mw2 op redelijke resolutie?
  3. zou je hiermee met bijv. graphics van 1400-1000 ofzo kunnen spelen? voor de rest lijkt de laptop idd alles te hebbe wat ik wil: vervanging voor de desktop hier
  4. nja ik ben ook blij met call of duty 4 maar mw2 zou natuurlijk best zijn maar ik denk dat 1000 euro toch echt max is :S 1100 echt de top, maar meer ga ik echt niet vrees ik, want zoveel geld heb je als beginnend student niet. Maar jij bent dus wel bekent met de XXODD? want ik geloof dat die laptops wat meer gespecialiseerd zijn net als alienware of niet? weet jij toevallig ook iets over de batterij duur van de XXODD? want dat staat echt nergens.
  5. Alvast bedankt voor de moeite nemen dit bericht te lezen . Nou ik heb na zoveel jaar eindelijk mijn ouders kunnen overtuigen dat het tijd is voor een laptop. Nou dacht ik eerst meteen: Alienware m15x, maar aangezien de dollar in korte tijd meer waard is geworden vind ik dit te duur voor wat het je aanbied. Mijn budget is rond de 1000 euro maximaal. wat ik zoek in een laptop: - 15 inch+ - i5 of iets wat even goed is (i7 te duur) - werkgeheugen van 4 GB of hoger - goede videokaart voor games als call of duty modern warfare 2 - dvd brander enz. verder moet hij gewoon goed werken en lang mee kunnen blijven doen. Accu heb ik gelezen dat bij powerlaptops niet bepaald goed is dus daar ga ik ook niet echt van uit Nog een ding: ik ben totaal niet van de computertaal!! Ik ken begrippen als processor, werkgeheugen, besturing en videokaart, maar verder kom ik toch echt niet vrees ik!! Tot nu toe heb ik maar een paar laptops gezocht en op het moment denk ik aan een XXODD XNi5120, maar er zijn heel erg weinig reviews hierover, dus twijfel ik hierover. Ik zou dan de normale XXODD XNi5120 nemen, maar dan met een werkgeheugen van 4gb en een i5 processor
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.