Ga naar inhoud

gvullers

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

gvullers's prestaties

  1. Allemaal bedankt voor het mee denken en zoeken, maar het heeft geen reultaat opgeleverd. Ik vind onder fn-toets geen (blauwe) toets waar het ikoon op staat. Wat ik wel gevonden hen is in de map documents een map 'bluetooth fox com_6.1.0.2000_vista 86(1) Daarin zitten 7 items waaronder setup.exe en btw.ico ( bluetooth ikoon) Ik weet alleen niet of ik zomaar die setup mag draaien. Groetjes Guul
  2. Ben niet over naar windows 7. Vanaf het begin met deze laptop Vista. Beetje ten einde raad.
  3. Heel vervelend dat het allemaal niet wil lukken. Ik heb precies gedaan wat je schreef. Ging prima. Ook het uitpakken en toen instal.exe gedaan, maar er gebeurde verder niks. Alleen is er een map bijgekomen bluetooth foxconn 6.1.0.2000 Ook apparatenbeheer nog even bekeken, maar daar is niks bijgekomen. Moeilijk zo op afstand, hé? Ik denk dat een expert de pc zelf in zijn bezit moet hebben om dit te kunnen oplossen. Even goed hartstikke bedankt voor de moeite. Groetjes Guul ---------- Post toegevoegd om 20:30 ---------- Vorige post was om 20:22 ---------- Ik heb nog wat gevonden. Bij configuratie staat een ikoon van bluetooth. Toen ik daar op klikte kwam er een leeg scherm. Als ik dan op bluetooth-instellingen klik krijg ik een scherm met 6 tabbladen. Bij opties staat een geel uitroepteken. Schakel om pivacy reden dit vinkje alleen . . . . enz. Ook geprobeerd. Nul tesuktaat. ---------- Post toegevoegd om 20:38 ---------- Vorige post was om 20:30 ---------- En dan nog wat Na op toepssen klikken komt er een schermpje met de tekst de volgende instellingen zijn niet opgeslagen: - detectie instelliong - verbindingsinstelling Gewoon ter informatie.
  4. Heb ik gekeken. Helemaal niks te vinden over bluetooth. Ook nergens geen geel vraagteken, of uitroepteken, herinner ik me nog van vroeger als er iets fout was. Is bluetooth hardware, of een combintie hardware met software? Ik heb er echt niet veel verstand van. Ik bedoel hiermee, kan de laptop afgeleverd zijn zonder het ingebouwd is, terwijl het wel op het type plaatje staat? Als ik de driver wil downloaden hoe weet ik welke en in welke map moet die geplaatst worden? Ik hoop dat je me kunt "redden".
  5. Doordat de gesm "zegt"dat er geen apparaten met bluetooth in de buurt zijn, en verder omdat onder op de taakbalk inderdaad geen ikoon staat. Ik vermoed dat bluetooth érgens'geactiveerd moet worden, maar hoe?
  6. Mijn vraag is als volgt. Ik heb sinds anderhalf jaar een laptop Travelmate 5720 van Acer. Werkt, na wat aanloop problemen goed. Tot voor een paar dagen had ik nog nooit bluetooth gebruikt, maar met een nieuwe gsm wilde ik dat doen. Tot mijn stomme verbazing werkt dat helemaal NIET. Terwijl op het type plaatje waar alle eigenschappen op staan wel degelijk staat, Bluetooth 2.0 +EDR. Wat kan hier aan de hand zijn. Hopelijk kan mij iemand helpen. Groetjes Guul
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.