Ga naar inhoud

joost_m

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

joost_m's prestaties

  1. hmm, een vriend van mij had beetje zelfde problemen, nieuwe voeding erin en hij deed het weer. misschien kan de voeding wel werken in het begin maar houdt ermee op als hij oververhit raakt ofzo.. Ik weet het ook niet Ik ga maar gewoon naar een computerwinkel misschien kunnen die er wat mee
  2. bedankt voor je reactie, maar het gebeurt niet alleen bij spellen, ook wel eens buiten spellen. Ik dacht dat het misschien aan de voeding lag dat die doorgebrand was..
  3. Hallo allemaal, Ik zit met een serieus probleem: mijn computer blijft steeds maar crashen. Het probleem is dat ik geen enkele manier heb om erachter te komen hoe het komt. Als de computer crasht, flitst er eerst heel even een raar scherm op (gewoon willekeurige kleuren in hokjes, ziet er niet goed uit :S), waarna het scherm volledig zwart wordt. Geluid dat op het moment van de crash aanstond blijft hangen(het is dus niet de videokaart), waardoor er dus gewoon een enkele toon te horen is. De computer doet gewoon alsof hij het doet (lampjes allemaal aan, ventilator draait, ...) Als ik hem uitzet en opnieuw aanzet verschijnt er het windows scherm van "windows is niet goed afgesloten blabla" Meestal gebeurt het tijdens het spelen van een computerspel (redelijk zwaar, voor de kenners: assassins creed 2). Ik dacht eerst dat het door oververhitting kwam. Ik heb echter een keer een programmatje gedownload waarmee je de temperatuur van je computer kan zien. Toevallig crashte de computer weer toen ik hem een keer aan had staan en zag ik (mn oog viel er toevallig net op voor de crash) dat de temperatuur rond de 35 graden lag, best wel normaal dacht ik zo. Sorry voor dit vele te lange verhaal, maar aangezien de meerderheid van de medische blunder wordt veroorzaakt doordat de patiënt niet genoeg vertelt aan de dokter, dacht ik dat ik maar gewoon alles typte, inclusief wat ik zelf al had bedacht wat het niet kon zijn. Weet iemand wat een probleem zou kunnen zijn? Of misschien wel hoe ik er achter zou kunnen komen? Met vriendelijke groet, Joost P.S. Mocht iemand het nodig hebben/willen weten om te kunnen helpen, hier zijn mn specs: Acer (model weet ik niet uit m'n hoofd) windows 7 64-bit intel quad-core Q6600 3GB DDR2 geheugen ATI radeon 2600 HD pro 2*500GB harde schijf
  4. Ik zou adviseren om maar 1 anti-virus programma te hebben, en dan kan je er ook nog een spyware programma naast houden als je dat wilt (is volgens mij niet per se nodig, maar dat weet ik niet zeker). Je kunt bijvoorbeeld AVG antivirus en spybot houden. (ccleaner is geen virusscanner maar wel handig, die kun je er ook op houden), en de rest deïnstalleren. Dat zou sowieso een kortere opstarttijd moeten geven. Daarnaast heb je kans dat virusscanners met elkaar interfereren wat tal van problemen kan veroorzaken. (tot computer crash aan toe...)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.