Ga naar inhoud

dgpatje

Lid
  • Items

    113
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

dgpatje's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Gelukt :-D, heel hard bedankt allemaal. Ik hou toch maar voor alle zekerheid de windows live mail op de pc staan, ook al gebruik ik hem niet. Kan misschien toch nuttig zijn in geval van problemen om toch aan mijn mail te geraken. Maar de outlook is volledig in orde, met mails en adressen, zonder alles terug handmatig in te geven. Een hele hoop werk gespaart. Nogmaals bedankt.
  2. Ik zal Windows live mail dan even aanmaken. Moet ik daar een volledig nieuw mailadres voor aanmaken om voorlopig te gebruiken?
  3. Bedankt voor de verdere info. Maar ik zou toch liever outlook gebruiken, ten eerste omdat ik het programma van voordien ken. Ten tweede omdat mijn zoon al meerdere keren heeft voorgehad dat zijn hotmail-account gehackt kon worden. En hij is niet de enige, ik heb het nog van vrienden gehoord, en dus kies ik toch maar voor het veiligste. Ik ga dan toch maar alles handmatig terug ingeven van adressen, ... Maar toch bedankt voor de hulp.
  4. Heb het geprobeert, maar kan outlook express niet installeren bij Windows 8. Ik zal eigenhandig alle adressen terug ingeven, en de belangrijkste mails had ik naar mijn gmail ook verzonden, dus ook eigenhandig terug verzetten naar Outlook vrees ik.
  5. Het probleem is dat de pc waarop het moet geimporteerd worden met Windows 8 werkt, dus daar staat geen outlook express op. Ik weet niet of dit kan gedownload worden, want overal lees ik dat Outlook express niet meer bestaat.
  6. Hallo, We hebben een nieuwe pc gekocht met Windows 8. Voor het mailprogramma gebruikten we vroeger Outlook express 6. Voordat onze pc crashtte heb ik een backup gemaakt van e-mailmappen en adressen. Dit staat allemaal op een usb-stick. Nu hebben we gemerkt dat outlook express niet meer bestaat voor Windows 8, en zouden we terug met de gewone outlook 2007 werken (daar hebben we vroeger ook mee gewerkt). Alleen krijg ik het niet voor elkaar om de backup van de usb-stick te importeren bij outlook 2007. Weet iemand hier raad mee? Alvast bedankt.
  7. We hebben het hier ondertussen ook nog een keer besproken of het wel de moeite is om nog dingen te vervangen aan deze pc. Alles wat geprobeerd is helpt niet, en of het nu de videokaart of het moederbord is, het zijn eigenlijk kosten die onnodig zijn voor een pc van 7 jaar oud. Daarenboven hebben we ook vernomen dat XP er binnenkort uit gaat. Dus daarom toch maar overschakelen naar een nieuwe pc. Toch bedankt voor alle hulp en voor de extra uitleg.
  8. Alles gedaan zoals je had gezegd. Grafische kaart eruit gehad, volledig stofvrij gemaakt. Maar het heeft spijtig genoeg niks geholpen. Nog steeds in veilige modus bezig. Waarschijnlijk heeft die er de brui aan gegeven :-(
  9. Dit is de link van het Speccy logje dat ik in het software-topic had doorgegeven. Is dit goed? http://speccy.piriform.com/results/DIc6jCMwd8DDiLdOppQEcAe
  10. We hebben uiteindelijk nog eens de pc nagekeken op stof en losse kabels, niet echt iets gezien, maar bij het terug aansluiten kon ik plots toch weer in normale modus opstarten. Daarin nog eens de GPU Caps Viewer laten lopen, en nu gaf hij wel gegevens (in normale modus). Kan het zijn dat de vorige uitslag te maken had met het feit dat ik in veilige modus moest werken? En hoe stuur ik daar een logje van door? - - - Updated - - - En voila, 5 minuten later, terug dezelfde problemen, terug in veilige modus. Ik vrees het ergste. Misschien toch maar nadenken over vervanging van de volledige pc? Toch nog even meegeven dat bij het testje in normale modus de temperatuur op 66°C stond en iets later al op 72°C. Kan dit?
  11. Bij de download van nvidia (GPU caps Viewer) geeft hij aan "no graphic driver detected". Ik heb dan ook de FurMark geprobeerd maar die gaf aan dat hij niet kon openen. En de 3DMark, daar heb je een steam account voor nodig, en dat heb ik niet.
  12. Beste, In een ander topic heb ik al de problemen van onze pc aangekaart. Uit alle probeersels was de conclusie dat de kans groot is dat er iets scheelt met de videokaart. Om het zeker te weten werd er aangeraden toch een topic te openen bij Hardware. Het probleem was dat we bij het opstarten ineens een blauw scherm kregen, met vermelding "Nv4-disp". Daarna steeds verticale strepen op het scherm, en ik kon niet meer in normale modus opstarten. In veilige modus opgestart, en daarin kan ik probleemloos werken. Met "Speccy" is er een logje gemaakt voor de hardware-specialisten en moest ik de videokaart een keer updaten. Na de update even een klein conflictje, bibberend scherm, rare kleuren. Maar daarna een hele dag probleemloos gewerkt in normale modus. We dachten dat alles opgelost was, maar vandaag begon het weer opnieuw. Terug hetzelfde, maar nu zonder het blauwe scherm te krijgen. Ik ben momenteel nog steeds in veilige modus aan het werken. We weten niet goed of het de videokaart is, of toch een ander probleem. Onze pc is wel al 7 jaar oud, en we twijfelen of het nog de moeite is (als het probleem niet opgelost kan worden) om nog andere onderdelen te steken, of dat het toch beter is om de pc te vervangen. Jullie andere specialisten bij Software hadden het ook over de temperatuur van de videokaart. Hebben jullie nog een oplossing? Alvast bedankt.
  13. Ik zal dan toch even een nieuw topic openen in Hardware. Eens horen wat ze ervan vinden. En anders zal er misschien toch niks anders opzitten om een keer na te denken over een nieuwe pc. Toch bedankt voor de hulp en de extra uitleg.
  14. Het is terug van da :-(. Ik had nog maar net het vorige bericht gepost, en ineens terug rare kleuren, bibberend scherm, en opstartproblemen. Ik zit momenteel terug in veilige modus. Wel geen blauw scherm gekregen, enkel raar, bibberend en gestreept scherm. Ik weet niet wat ik hiervan moet denken. Als het toch de videokaart is, dan weet ik niet of het de moeite is alleen die te vervangen. Kan het nog een ander mankement zijn? De pc is al wel 7 jaar oud. Maar al mijn programma's zijn voor Xp, en momenteel verkopen ze al Windows 8 waar ik toch ook van gehoord heb dat veel mensen er niet mee overweg kunnen. Dus ik hoop nog steeds op een oplossing om mijn eigen pc te behouden. Iemand raad? - - - Updated - - - Als ik dan een tijdje op de pc bezig ben (in veilige modus) dan zijn de kleuren terug normaal. Het gaat precies op en af.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.