Ga naar inhoud

Icebaby66

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    vista

Icebaby66's prestaties

  1. er werd gevraagd om het product id.. de keycode is iets anders en bestaat uit meer tekens? product id had ik gevonden in mijn systeem, maar schijnt dus niet goed te zijn volgens microsoft.. ik heb inmiddels via microsoft wel mijn versie laten valideren en die blijkt wel goed te zijn... word er simpel van..
  2. heb via fixit mijn status opgevraagd en kreeg na het intypen van mijn product id te lezen: Het opgegeven product ID nummer is niet geldig of is niet in het juiste formaat. Geeft u alstublieft een geldig product ID nummer op en probeer het nogmaals. Zorg ervoor dat het product ID nummer wordt opgegeven in het formaat: 12345-XXX-7654321-98765. heb toch echt een officiele versie van windows vista home premium in mijn laptop zitten.. nieuw gekocht bijna 2 jaar geleden. werd geleverd en was al geinstalleerd op mijn laptop. heb ook nog geprobeerd om via toshiba info op te vragen, maar die herkennen mijn laptop ineens niet :s help!!!
  3. ik heb het teruggevonden, maar het installeren word weer met een foutmelding afgebroken. Dit is exact wat ik dan in beeld krijg: Fout 1406. De waarde kan niet naar de registratiesleutel\SketchObj.SketchInk.1 worden geschreven. Controleer of u de juiste machtigingen hebt om toegang tot het register te krijgen of neem contact op met Microsoft Productondersteuning(PSS). Zie C:\Users\(mijn naam)\Local\Temp\Setup 00000df8\PSS10R.CHM.
  4. ik heb gedaan wat je voorstelde, maar ergens is er iets misgegaan, want kan niet meer de local map terugvinden:s en kon na je instrusties nog steeds niet volledig installeren.. heb systeemherstel net toegepast..
  5. sorry voor de late reactie, maar ik sta als administrator geregistreerd. dit helpt dus niet. ik ben er inmiddels achter dat ik onder mijn certificaatbeheer mijn persoonlijke certificaten niet kan inzien. kan dat ermee te maken hebben?
  6. euhm... klinkt goed.. en hoe doe ik dat? ben een hollandse blonde kaaskop:$ ---------- Post toegevoegd om 22:53 ---------- Vorige post was om 22:52 ---------- euh.. hoe doe ik dat? ---------- Post toegevoegd om 22:54 ---------- Vorige post was om 22:53 ---------- euh.. hoe doe ik dat? ---------- Post toegevoegd om 22:55 ---------- Vorige post was om 22:54 ---------- 1tje minder had ook gekund, geduld is een schone zaak:S
  7. hallo allemaal, ik heb office 2007 gekregen en tijdens het installeren kreeg ik de melding fout 1406. kan niet naar de registratiesleuten worden geschreven. via iemand kreeg ik de tip om via msconfig selcetief opstarten aan te klikken en opstartonderdelen in het geheugen laden uit te zetten.. ook onder services alles microsoft services verbergen en daar alles uitschakelen. na opnieuw opstarten zou ik dan office alsnog kunnen installeren.. na 3 pogingen nog steeds dezelfde foutmelding.. ook de gratis trialversie van de office site geeft het zelfde resultaat.. iemand een oplossing? help?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.