Ga naar inhoud

06au02ken

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

06au02ken's prestaties

  1. Helaas met defraggler loopt ik vast, maar met het linkje gaat het goed. Hoe kan ik de defragmentatie standaard tool van XP herstellen en wie kan mij helpen dit te herstellen. Ik heb ook deze oplossing geprobeerd: defragmentatieprobleem - PCWereld maar krijg nog steeds dezelfde foutmelding!
  2. Ik krijg een analyse rapport Beschikbaar en gefragmenteerd. Is het hiermee opgelost?
  3. Hallo, Door problemen met de PC heb ik Windows XP opnieuw geïnstalleerd. Echter het defragmenteren lukt niet meer en krijg de melding dat MMC het bestand C:\windows\system32\dfrg.msc niet kan openen. De voorgestelde oplossingen zoals het gebruiken van Auslogics Disk Defrag lukt ook niet omdat tijdens het defragmenteren dit vast loopt. Ik wil deze wel gebruiken, maar wil eerst via windows het defragmentatie programma eerst werkend te krijgen. Vervolgens onderstaand oplossing van aarondk1 door deze te vervangen door beschikbaar kopie lukt ook niet, omdat dit linkje niet meer bestaat. Als je echt die defragmentatietool van XP werkende wilt krijgen moet je dit eens proberen: Ik heb op mijn XP machine even dfrg.msc gekopieerd, van C:\Windows/system32/, als je mijn bestand vervangt met dat van jou, je moet ook de .reg file uitvoeren(gewoon dubbelklikken) en op OK klikken. Anders gaat het niet werken, ik heb het getest op een adnere pc en het werkte, dus misschien het proberen waard. HIER kan je dfrg.msc en dfrg.reg download(je moet het uitpakken met Winrar oid), als je nog vragen hebt... Aarzel niet om het te vragen. Wie wil mij graag helpen?!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.