Ga naar inhoud

Friso_dekker

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Friso_dekker's prestaties

  1. Hoi, ik heb ook problemen met windows 7, ik heb mijn pc zaterdag gekocht en heb soms ook dat ik een zwart scherm krijg na het laden, dus nog voor het invullen van mijn wachtwoord. Ik heb ook problemen met bijv msn, dat ik geen gesprekken kan openen, dan heb ik ook met sommige gesprekken op het programma Steam. Ik heb ook dat ik met Firefox op bepaalde sites niet kan inloggen maar met internet Explorer wel. Ik snap er helemaal niks meer van maar ik denk dat windows 7 echt waardeloos is.
  2. Oke dankjewel, zou je er misschien er een winkelwagentje bij kunnen geven, gewoon de prijzen enz
  3. Oke dan neem ik windows 7 erbij maar de installatie kan ik wel zelf doen.
  4. Hallo, ik wil graag een pc samenstellen maar ik weet echt niks van computers af. Ik heb een budget van 600-800 euro en wil een redelijke game pc die spellen als Call Of Duty MW2 kan afspelen. Later wil ik er ook nog een beeldscherm bij kopen en dat kan dan gewoon nog buiten die 600-800 komen. Toetsen bord en muis koop ik zelf, boksen en headset heb ik al. Ik vroeg me af of het slimmer is om windows XP, vista of 7 te kopen. En omdat ik niks van computers weet laat ik hem natuurlijk in elkaar zetten. Groetjes Friso.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.