Ga naar inhoud

Sick

Lid
  • Items

    68
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Sick

  1. Ik heb vorige week vrijdag mijn Alienware 15 R3 ontvangen met de volgende specificaties. Intel Core i7 6700HQ Nvidia Geforce GTX 1070 8GB 8GB DDR4 RAM Na het bekijken van video's, lijkt het erop dat de 1060 gemiddeld 85fps behaald op ultra settings bij Battlefield 1. Ik heb helaas continu frame drops, fps ligt tussen 40-70. Na een kwartiertje gamen en gebruik te maken van de Hardware Monitor PRO is de max temperatuur van mijn CPU 83 graden. GPU = 72 graden. De laptop ligt aan het stop contact, elke achtergrond applicatie is via settings -> private uitgeschakeld, er lopen geen programma's op de achtergrond, drivers zijn up to date, het veranderen van de settings naar high, medium of low geeft geen significante boost in fps. Wel een beetje maar niet significant. Er gebeuren dan nog steeds frame drops, stutters, lag, .. V-Sync is uitgeschakeld, speel op een resolutie van 1080p, er zit geen limiter op het gebruik van VRAM; Aan wat ligt het probleem en hoe kan ik dit oplossen?
  2. Dankzij jullie handige tips en handleidingen heb ik een fabrieksherstel uitgevoerd. Nu kan ik maandag nog de laptop gebruiken voordat ik het terug breng. Toch bedankt!
  3. Ik zal de laptop zo behouden zodat ik het ook kan bewijzen. Probleem is dat ik nu maandag een laptop moet meebrengen naar school. Helaas lukt het mij niet om via safe mode op te starten. F8 indrukken of shift F8 lukken niet. Enig idee wat ik kan doen om op safe mode met netwerkmogelijkheden op te starten zodat ik toch nog even de laptop kan gebruiken? Het gaat om een: MSI GS60 2QE-227BE i7-4720HQ W8
  4. Ik heb vandaag een MSI GS60 gekocht bij Alternate. Bij het opstarten is er al helaas een Microsoft email account gecreëerd om in te loggen. Blijkbaar van de vorige eigenaar. Hoe moet ik dit nu bypassen? Ik vind het ook belachelijk dat Alternate dit niet vermeld dat het over een 2dehands laptop gaat of dat ze zelf niet eens de laptop controleren.
  5. Na jarenlang te hebben gewacht op een game pc, heb ik er uiteindelijk één kunnen kopen. Helaas na een 3-4 tal maanden liet mijn klein nichtje daar water in vallen en is dus alles naar de vaantjes. Omdat mijn budget nog al wat laag is wil ik jullie vragen om een kijkje te nemen naar dit zoekertje. Ik ken er niet zoveel van en mijn vraag is nu of de PC de laatste nieuwe games toch wel op high aankan en of de prijs daarvoor ook wel geschikt is. Ik heb toch wel wat vragen bij het zoekertje omdat je kan zien dat de eigenaar daarvan niet zo Nederlandstalig is maar natuurlijk zal ik de computer ter plaatse bekijken en controleren. GAME PC i7 3.20 GHZ 8X + LCD FULL HD 82CM, Desktops, Limburg | Kapaza De prijs enkel voor de bak zelf, zonder scherm, toetsenbord of muis; 450 euro. Wat vinden jullie daarvan? CPU : I7 960 RAM : 20GB DDR3 VGA : HD6870 1024MB DDR3 HDD : 1TB Alvast heel erg bedankt!
  6. Het is al goed. Je hebt inderdaad gelijk! Maar hoe kan ik mijn hardeschijf nu eigenlijk verbinden zonder een andere hardeschijf eruit te halen? Er zijn ook geen kabeltjes vrij dusja. Het is een interne hardeschijf. Nogmaals bedankt voor jouw hulp. Weet jij eigenlijk hoe ik de volgorde kan veranderen?
  7. Ik heb 4 verschillende hardeschijven. De volgorde kan toch niet zomaar vanzelf veranderen? Dat vindt ik wel raar en ik kan in de Bios geraken jah.
  8. Er komt een venster waar je kan selecteren vanaf welke hardeschijf je zou willen starten. Edit: Ik zit nu ook op mijn computer maar ik zit op de Asus Express Gate waar je ook toegang hebt tot het internet.
  9. In het begin lijkt alles normaal todat het een zwart scherm wordt met linksboven een underscore. Als ik de computer start en alles normaal is staat er ook een underscore maar hier staat de underscore net een spatie beneden.
  10. Ik had nog een oude hardeschijf liggen en er zitten nog behoorlijk wat documentjes op die ik graag eens zou willen bekijken. Dus deed ik de computer bak open. Ik heb geen kabeltjes vrij om mijn hardeschijf te verbinden dus heb ik gewoon een hardeschijf uit gepikt en heb ik die 2 kabeltjes eruit getrokken en in mijn oude hardeschijf gestoken. Windows start normaal op maar ik zie mijn oude hardeschijf niet bij mijn computer staan dus heb ik de computer terug uitgezet en de kabeltjes eruitgetrokken en terug in de andere hardeschijf gestoken. Ik heb dan een andere hardeschijf gekozen en de kabeltjes eruit getrokken en in mijn oude gestoken en sindsdien wilt windows niet meer starten. Ookal nu alles normaal staat zoals in het begin, nog steeds wil het niet starten. Kan iemand alsjeblieft zo snel mogelijk helpen
  11. Neen en dat ben ik voorlopig nog ook niet van plan. Ik ben niet echt zo'n GTA fan. Zal wel Battlefield 3 nog kopen en tijdens de open beta spelen.
  12. Ik heb vandaag Crysis 2 gekocht en ik kon spelen met alles op Ultra, DX11 enabled en met de High-Res Textures package.
  13. De GTX 480 kost nog steeds rond de 200 euro.
  14. Dat vindt ik raar En waarom is het zo'n dure videokaart dan?
  15. Bent u zeker? Op het factuurtje staat dat de prijs voor de videokaart 360 euro is. De onderdelen zijn in augustus 2010 aangekocht. Het kan toch niet dat na een jaartje je al de laatste games niet kan spelen? Het is: Club 3D GeForce GTX 480 1536MB Op youtube tonen ze Crysis 2 maxed out op deze videokaart. Score van Windows is 7.8 op een totale score van 7.9
  16. Dit is de RAM: Corsair TR3X6G1866C9DF DDR3 1866MhZ 6gb (TR3X6G1866C9DF)
  17. erIk heb uiteindelijk een computer 2dehands gekocht voor 600 euro. Alles inbegrepen met nog 1 jaar resterende garantie. 22" Monitor van Samsung, toetsenbord en muis. Hier zijn de systeem specificaties: Besturingssysteem: Windows 7 Ultimate 64bit Moederbord: Asus P6TD Deluxe Processor: Intel core i7 930 2.80Ghz (8CPUs) Geheugen: Ik zal straks eens kijken op het factuurtje. Het enigste wat ik weet is dat het 6gb ram is en dat de prijs 160 euro ervoor was. Grafische Kaart: Nvidia GeForce GTX 480 Is dit een zeer goed koopje en een zeer goede gaming computer? Moederbord, RAM, Processor en de Videokaart heeft in totaal 1.116,05 euro gekost. Dus zonder al de rest. Ik vindt dat dit zeker een koopje was. Ik wil toch jullie mening hierover weten.
  18. Inderdaad je hebt gelijk. Maar zou u eens een samenstelling willen maken via alternate.be? Aangezien het daar gemakkelijker is voor mij omdat ze van Belgie zijn. Prijs mag oplopen tot en met 950 euro maximum met windows 7 inbegrepen. Zonder monitor, toetsenbord en muis. Of kent u een goede computer winkel die zelf al PC's hebben staan?
  19. Ik ben u ongelooflijk veel dankbaar. Ook de andere forum gebruiker. Ik heb uiteindelijk definitief besloten om deze te kopen. HP H8-1030BE bij Vanden Borre: Ruime keuze, makkelijk vergelijken en kopen Ik heb een beetje nagevraagd op youtube, op crysis 2 video's en zei zijden dat dit een beest computer is. Dit was zijn reactie op mijn commentaar: "DUDE YOUVE GOT THE BEST PARTS ON THE MARKET, AND ANYWAYS THESE SPECS ARE WAY BETTER THAN MINE SO IT'S... IT'S... obvious. YES You'll run on highest settings any game" Toch wil ik jullie bevestiging. Ik vertrouw geen stores. Want het is altijd wel het een of ander gezeik. Nu is mijn vraag, zijn jullie er ook mee akkoord? Is dit wel daadwerkelijk een goede computer? Is dit de computer waar je urenlang aan één stuk kan gamen en op de hoogst mogelijke settings kan spelen op eender welk spel? Want ik deed even een google search en ook op youtube over de NVIDIA GF GTX 550i videokaart. Maar ik vindt er niets over. Ik geloof dat die i een typo is en dat het Ti zou moeten zijn. Antwoord zo snel mogelijk alstublieft. Nogmaals, ik dank jullie ongeloofelijk veel. Ik heb er gewoonweg geen woorden voor.
  20. 1. Om te gamen 2. 1300 euro 3. Liefst samenstelling 4. Overklokken doe ik niet tenzij het nodig is voor de een of andere reden. 5. Als ik de computer nog steeds krachtig genoeg is om de laatste nieuwe games te draaien dan is er geen upgrade nodig vindt ik. Maar het is best mogelijk dat ik zal upgraden en de kans ervoor is groot. 6. Die functies weet ik helaas niet daarom heb ik hulp nodig bij het samenstellen van een computer. Wat is er nou echt belangrijk en wat is er overbodig? 7. Neen ik zal niet zelf assembleren. 8. Ik heb een besturingssysteem nodig. 9. Het is gemakkelijk maar ik zal de webshop het laten doen zodat alles ultimaal getest kan worden. 10. Voor mij maakt de behuizing helemaal niet uit. De onderdelen zijn het belangrijkste. Behuizing kan altijd later nog. 11. Geen monitor, speakers of muis. Dit alles heb ik al. 11. Geen specifieke wensen behalve dat het mogelijk zou zijn of je maandelijks kan betalen. Het probleem bij het kopen van een computer is dat als ik de grafische kaarten bekijk dan zie ik dat het maar tot de lage category behoort terwijl de computer staat bij gaming. Gvd. Een vriend heeft deze laptop eergisteren gekocht en ik ben met hem meegegaan. http://www.vandenborre.be/laptop/hp-dv7-6170be De laptop is zeer goed maar is die wel echt krachtig? Want ik vertrouw die winkels niet. Als je echt een krachtige computer wilt, betaal je gemakkelijk 2000 euro terwijl je als je alles assembleert je al een krachtige computer hebt vanaf 1400 euro en zelfs minder. Dat is zo'n groot verschil. Als deze laptop echt wel daadwerkelijk krachtig is dan koop ik die gewoon.
  21. Beste, Bedankt voor de samenstelling maar ik en mijn zus hebben besloten om een nieuwe computer te kopen. Hier is de samenstelling die ik heb gemaakt. Het mag maximum rond de 1350 komen. Deze samenstelling komt tot 1300 euro + goedkope case is 1350 euro. Passen ze wel allemaal bij elkaar? En zouden er ook sommige dingen kunnen zijn die overbodig zijn? Is het ook mogelijk om maandelijks af te betalen zonder interest? Ik heb 600 euro en indien mogelijk wil mijn zus de rest maandelijks betalen aangezien wij nu enkel alleen thuis zijn en mijn ouders het druk bezig hebben met het huis in buiteland. Azerty
  22. Ik heb met mijn familie besproken om simpelweg een nieuwe computer te kopen. Wilt u kijken of deze combinatie mogelijk is? Ook kijken wat er overbodig is. Ik ben u echt zeer erg dankbaar voor uw hulp en tijd. Azerty
  23. Oh, ik dacht dat er al een koeler bij zat. Jij hebt inderdaad gelijk. Beter nieuw kopen. Edit; De persoon van die computer heeft me net gecontacteerd. Die zei het volgende: Beste, Sorry voor de late reactie,maar even op familie bezoek geweest. Vooreerst even bevestigen dat alles wat erin die pc zit echt NIEUW is. Het moederbord van Intel is een zeer degelijk moederbord,maar om er een volledige gamers pc van te maken,is het beter om een speciaal gamers moederbord te kiezen. Maar hangt ervan af wat je met die pc wil doen,als het is om regelmatig is een game te spelen is dit moederbord perfect.Als het is om hoofdzakelijk games te spelen,zou ik voor een ander bord opteren. De moederborden van Intel staan gekend als super degelijk,maar zonder veel toeters en bellen zoals ik dat noem. Geheugen uitbreiden naar 8 ipv 4gig is geen probleem,maar stel me de vraag wat je er in godsnaam gaat mee aanvangen,want zelfs die 4 ga je nooit of zeer zelden volledig aanspreken.Latjes bijsteken kan zonder enig probleem. Nu de vergelijking gaat ook niet helemaal op,omdat de Site die hier vermeld word een NL site is,wat wil zeggen dat je als er wat dan ook scheelt je naar Nederland moet. Nederland(ook Duitsland) is echt wel beterkoop,maar de service is navenant,prijsverschil zit em hoofdzakelijk in het BTW verschil tussen Belgie en Nederland. En nogmaals de 2500k is een identieke processor als de 2500,enkel kan je de ene overklokken en de andere niet. Er zit geen enkel snelheids of krachtverschil in.Let wel op elke garantie vervalt op een processor als de fabrikant ziet dat ie overklokt geweest is.Niettegenstaande ze het wel verkopen,maar overklokken is steeds op risico van de koper. Nu om samen te vatten,voor mij moet je zeer zeker deze pc niet kopen,als je denkt dat je op een ander beter gesteld geraakt,moet je dat doen. Als er geen vertrouwen is tussen koper en verkoper,heb ik zelfs liever dat je niet bij mij koopt. Een ding weet ik wel zeker,dat is dat je voor die 650 euro een geweldige machine krijgt,die volgens de regels van vakmanschap in elkaar gestoken is. Bij aankoop via Internet,dus online aankopen via website(webwinkel),moet je zelf opdraaien als er wat scheelt,daarmee bedoel ik dat je dan zelf alles moet opsturen naar de fabrikant,je kan in de meeste shops zelfs niet tercht omdat het enkel online werkt.Maar omwille van de soms toch wel behoorlijke prijsverschillen word het wel gedaan,zij hebben ook de kosten(en lasten) niet van een echte winkel.En meestal kan je er ook niet tercht voor informatie.Er zijn echter een paar andere winkels die zowel online als aan de balie verkopen,die zijn uiteraard het interessants.Maar steeds iets duurder. Let ook op met forum artikels ,ik heb meer dan voldoende ervaring om wat ze schrijven te lezen met een korrel zout,gewoonlijk zijn het de echt fanatiekelingen die reageren,maar je moet tussen de regels kunnen lezen wat ze bedoelen,nooit blindelings op vertrouwen.Want op eenzelfde vraag krijg je regelmatig de meest compleet uiteenlopende reacties. Diegenen die je echt raad kunnen geven zijn de iets kleinere computerswinkels,die perfect meedenken met wat jij specifiek wil,enige nadeel is hun prijs. Maar ik laat de keuze aan jou en heb daar ook geen probleem mee. Diegenen die al een pc gekocht hebben van mij weten wat en hoe,en zegt veel meer dan mails. Bekijk mijn reputatie maar even op tweedehands in mijn profiel. Nog succes met je zoektocht ----------------------------------------------- De persoon van de tweede computer heeft me ook net gecontacteerd en wou die PC echt weg. Omdat ik hem had verteld dat hij de nieuwste processor heeft, verkoopt hij nu enkel de computer bak voor 580 euro terwijl hij die ervoor verkoopde met scherm en alles voor 600 euro. Ik moet er toch wel even van lachen. Ik heb al hoofdpijn gekregen van al die computers. Ik ben het bijna zo kotsbeu. Krachtige PC i7 2600k 3.40 GHz nieuwste processor!!!!! - Te koop | 2dehands.be Wil je even voor mij checken of het een goede moederbord is? Zodat ik geen rekening hoef te houden met het kopen van een nieuwe videokaart. Want dat is alles wat die computer eigenlijk mist en eventueel een nieuwe case maar dat is alles.
  24. Ik heb eigenlijk zelfs niet stil gestaan bij die 950 euro.. Ik bekeek gewoon direct of die onderdelen wel sterk genoeg waren om bepaalde games te spelen. Nou bedankt om mij daar eens op te wijzen.
  25. Om eerlijk te zijn, koop ik dan beter alles nieuw.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.