Ga naar inhoud

Leeftiet

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Leeftiet

  1. dat was het, lijkt me niet al te ingewikkeld dus dan zal het wel gaan bedankt! adios
  2. Nog een laatste vraag en dan weet ik alles xD Bij de montage heb ik bewust gekozen om windows niet te laten installeren om dat ik dit normaal zelf kan. Maar nu is mijn vraag moet ik dan zelf partities aanmaken en achteraf drivers installeren of andere speciale dingen die je normaal niet moet doen maar wel bij een eerste keer ofzo? hartelijk bedankt voor jullie hulp!
  3. Bedankt voor de snelle reacties hier. Mijn budget is max 1400 EUR inclusief verzendingskosten naar belgië. Dan denk ik dat ik toch ga gaan voor die nieuwe ram en case. Maar zou ik dan best nog processor cooler bijnemen als ik ga overclocken? Is dit een goeie? (link) of deze? (link) Of eerder een andere? Is de voeding dan ook nog ok? =1&product[7517]=1&product[235982]=1&product[252842]=1&product[204560]=1&product[97107]=1&product[35578]=1&product[224663]=1&product[225309]=1&product[237525]=1&product[252897]=1"]Huidige samenstelling Mss nog een onozele vraag maar hoe weet ik hoeveel usb-poorten deze pc zal hebben? Thanks!
  4. Vooral gamen dan, videobewerking doe ik wel eens maar is niet prioriteit 1
  5. Hallo, Ik ben van plan om binnenkort een game pc te kopen en heb er al eentje samengesteld op azerty (link) maar ik weet niet of dit een goede samenstelling is of dat alle onderdelen compatibel met elkaar werken. Zouden jullie even willen kijken of alles in orde en wat er eventueel aangepast zou moeten worden. Zou ik er nog een processor koeler bijnemen als ik niet ga overclocken? En als ik in de toekomst wil gaan overclocken is dit dan een probleem met de voeding en ram snelheid. Graag jullie mening. Thanks!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.