Ga naar inhoud

Jerooney

Lid
  • Items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jerooney

  1. Ik heb naar mijn weten geen drivers geüpdatet. Kan dat automatisch gebeuren?
  2. Ik zie in mijn map C:\WINDOWS\Minidump overigens wel nog 6 nieuwe bestanden sinds 7-4-2015
  3. In de openingspost zei ik al dat Blue Screen View mijn BSOD's niet meer opslaat, ik begrijp ook niet waarom dat is. De meest recente in BSW dateert van 7 april, terwijl ik daarna nog zeker 30 BSOD's heb gehad. bsw.txt
  4. Is nu iets meer dan 2 dagen geleden dat ik hem schoonmaakte. In de tussentijd nog 1 BSOD gehad, terwijl ik er normaal zeker 8 zou hebben gehad, dus ik denk dat het wel degelijk met warmte te maken heeft. Misschien moet ik een laptop koeler of zo aanschaffen.
  5. Die heb ik ook gereinigd inderdaad
  6. http://speccy.piriform.com/results/mwNARxZTVgJwdZI2jmPkeSX Je ziet wel duidelijke temperatuurverschillen
  7. Heb mijn laptop volledig opengehaald en grondig schoongemaakt. Er zat inderdaad redelijk wat stof in. Hopelijk lost dit het probleem op
  8. Dat was omdat ik 3 minuten daarvoor alweer een BSOD had gehad, laptop stond dus eigenlijk al veel langer aan. Heb hem nog niet stofvrij gemaakt, zal ik eens naar kijken.
  9. Hallo, Ik krijg de laatste tijd steeds vaker een BSOD op mijn laptop. De laatste dagen echt 5x per dag, heel vervelend. Ik zag in een ander thread dat aangeraden werd BlueScreenView te installeren. Dat heb ik gedaan, maar vreemd genoeg worden de laatste BSOD's van mij daar niet getoond. De meest recente in het programma dateert van 7-4-2015. Speccy: http://speccy.piriform.com/results/udUS03sMA1fmmwa5HkmPqXf Graag zou ik hiermee geholpen worden.
  10. Heb de PC nu met internet verbonden middels een homeplug. Op deze manier kan de PC gewoon op internet. Daarmee is het eigenlijke probleem niet opgelost, maar kunnen we in ieder geval op internet met de PC.
  11. Heb het geprobeerd. Alle instellingen en schermen komen precies overeen met die van bijvoorbeeld mijn laptop, maar nog steeds werkt het niet. Ook nog geprobeerd het modem opnieuw in te stellen, maar dat biedt ook niet de oplossing.
  12. Heb de PC terug naar fabrieksinstellingen gezet. Dat op zich is gelukt, maar het probleem is nog precies hetzelfde. Hij geeft aan verbonden te zijn met internet, maar laadt geen enkele internetpagina. Alle andere apparaten op het netwerk kunnen wél gewoon op internet, heel vreemd. Zou het probleem in het netwerk zitten? Er is een nieuw modem geplaatst en dus een nieuw netwerk ontstaan. Pas op dat moment deed de PC's internet het niet meer, maar op andere wifi-verbindingen kan de PC nog wél op internet.
  13. Werkt ook niet. Misschien een oplossing om de PC naar fabrieksinstellingen terug te zetten?
  14. Nee, dat lukt nog altijd niet. Ik ben er achter gekomen dat de PC via andere wifi-verbindingen wél gewoon op internet kan. Het vreemde is dat alle andere apparaten in huis wel gewoon op internet kunnen via het thuisnetwerk, alleen deze ene PC niet. Waar zou dat aan kunnen liggen?
  15. Java kan nog niet ge-update worden, omdat er geen verbinding met internet is. Wél heb ik zoek.exe laten draaien. zoek-results.txt
  16. Hallo, Er staat hier een pc (Windows 7) die niet meer op internet kan, waarschijnlijk als gevolg van een virus of malware. De pc maakt verbinding via wifi (er ligt geen kabel naartoe) en geeft ook aan verbonden te zijn, maar wanneer je een willekeurige internetpagina probeert te openen, laadt deze niet. Het ligt in mijn ogen niet aan het netwerk, want alle andere apparaten op het netwerk kunnen gewoon op internet. Ik heb met RSIT een logje gemaakt van de pc en deze bijgevoegd. Wie kan me hierbij helpen? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Jeroen
  17. Ik heb de nieuwste grafische driver geïnstalleerd en de test uitgevoerd met HD Tune.
  18. Ik gebruik de volgende laptop: Dell Inspiron 15R Special Edition 7520 (N0015S35) Snapshot van Speccy: http://speccy.piriform.com/results/25P7gHRMD1Z2OuN5xUJAoZ3 Zoals ook in het snapshot te zien is, heb ik een SSD geplaatst en de optische drive weggehaald. Verder is de laptop in dezelfde staat als ik hem heb gekocht.
  19. Hallo, Tijdens het spelen van Minecraft krijg ik regelmatig een BSOD. Erg vervelend natuurlijk, en ik zou dit graag oplossen. Bij alle keren dat er een BSOD verschijnt, draaide Minecraft. Als Minecraft niet draait heb ik er nooit last van, dus ik heb het sterke vermoeden dat het daar verband mee houdt. Met vriendelijke groet, Jerooney
  20. [ATTACH]34936[/ATTACH] Edit: Ik merk dat ik de sites die ik niet meer kon bezoeken na het uitvoeren van de scan weer kan bezoeken. Mooi nieuws dus log.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.