Ga naar inhoud

Jerooney

Lid
  • Items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jerooney

  1. In de openingspost zei ik al dat Blue Screen View mijn BSOD's niet meer opslaat, ik begrijp ook niet waarom dat is. De meest recente in BSW dateert van 7 april, terwijl ik daarna nog zeker 30 BSOD's heb gehad.

    bsw.txt

  2. Is nu iets meer dan 2 dagen geleden dat ik hem schoonmaakte. In de tussentijd nog 1 BSOD gehad, terwijl ik er normaal zeker 8 zou hebben gehad, dus ik denk dat het wel degelijk met warmte te maken heeft. Misschien moet ik een laptop koeler of zo aanschaffen.

  3. Hallo,

     

    Ik krijg de laatste tijd steeds vaker een BSOD op mijn laptop. De laatste dagen echt 5x per dag, heel vervelend.

     

    Ik zag in een ander thread dat aangeraden werd BlueScreenView te installeren. Dat heb ik gedaan, maar vreemd genoeg worden de laatste BSOD's van mij daar niet getoond. De meest recente in het programma dateert van 7-4-2015.

     

    Speccy: http://speccy.piriform.com/results/udUS03sMA1fmmwa5HkmPqXf

     

    Graag zou ik hiermee geholpen worden.

  4. Heb de PC terug naar fabrieksinstellingen gezet. Dat op zich is gelukt, maar het probleem is nog precies hetzelfde. Hij geeft aan verbonden te zijn met internet, maar laadt geen enkele internetpagina. Alle andere apparaten op het netwerk kunnen wél gewoon op internet, heel vreemd. 

     

    Zou het probleem in het netwerk zitten? Er is een nieuw modem geplaatst en dus een nieuw netwerk ontstaan. Pas op dat moment deed de PC's internet het niet meer, maar op andere wifi-verbindingen kan de PC nog wél op internet.

  5. Hallo,

     

    Er staat hier een pc (Windows 7) die niet meer op internet kan, waarschijnlijk als gevolg van een virus of malware. De pc maakt verbinding via wifi (er ligt geen kabel naartoe) en geeft ook aan verbonden te zijn, maar wanneer je een willekeurige internetpagina probeert te openen, laadt deze niet.

     

    Het ligt in mijn ogen niet aan het netwerk, want alle andere apparaten op het netwerk kunnen gewoon op internet.

     

    Ik heb met RSIT een logje gemaakt van de pc en deze bijgevoegd.

     

    Wie kan me hierbij helpen? Alvast bedankt.

     

    Met vriendelijke groet,

    Jeroen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.