Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

glenneke

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Beste, Mijn vorige pc is jammer genoeg gecrasht, maar ik heb nu een nieuwe pc gekocht ... Alles is al opnieuw geïnstalleerd en natuurlijk heb ik 1 probleempje ... Outlook ! ik heb het al gedownload, MAAR ik vind maar niet hoe ik moet inloggen onder mijn oude naam .. is er een mogelijkheid dat ik die gegevens kan opvragen ? ... hopelijk een spoedig antwoord ... Mvg Glenn
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.