Ga naar inhoud

AnnaElisabeth

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door AnnaElisabeth

  1. Hallo iedereen, ik heb een acer emachines E725 met Windows Vista en mijn printer is een Epson SX400, het is mij in het begin een paar keer gelukt met mijn pc te printen en daarna is het mij nooit meer gelukt, ik heb een installatie cd bij de printer, die ik erin gestoken heb en dan start het installatieprogramma op, waarna de eerste stap erop staat dat ik de printerkabel in mijn pc moet steken zodat die met mekaar kunnen verbinden, dit lukt echter nooit want er staat altijd op dat de twee met mekaar niet kunnen verbinden. Ik snap niet wat het probleem is want in het begin kon ik ermee printen en nu niet meer...
  2. Ik heb dus skype, maar heb zogezegd geen geluidskaart. Maar er komt wel op dat indien ik geen geluidskaart zou hebben, ik ook geen muziek zou kunnen luisteren etc, maar dat kan ik wel. Dit (Imageshack - screenshot.jpg) is wat ik kan vinden op mijn pc zelf. En dit (Imageshack - screenshot2vy.jpg) is wat skype zegt. Wat moet ik nu doen/kopen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.