Ga naar inhoud

hakuna

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

hakuna's prestaties

  1. nee , heb ik niet aan geweest en nu nageken , dus daar kan het niet aan liggen
  2. Hoi, Ik start daarnet mijn computer op en zat na een tijdje geblokkeerd , na enige tijd heb ik hem dan afgeduwd en opnieuw opgestart en nu kom ik niet verder dan het scherm waar ik mijn wachtwoord moet intypen. Als ik mijn wachtwoord intyp geef hij de melding dat mijn gebruikersnaam of het wachtwoord ongeldig is, als ik dan terug wil proberen geeft hij een geheugensteun voor wachtwoord , en een link om wachtwoord opnieuw in te stellen , en daar vragen ze wachtwoordherstelschijf in te brengen????? Ik weet zeker dan iik de juiste gebruikersnaam en wachtwoord gebruikt heb. Weet iemand hoe ik dit moet oplossen.
  3. Is ondertussen opgelost , het was het ventilatortje die stuk was.oeeff , k'ben blij dat ik niet alles kwijt ben. bedankt voor jullie reaktie.
  4. Hoi , Mijn pc desktop kan niet meer opstarten. Iedere keer als ik op de startknop duw valt hij na 5 sec. terug uit. Ik had hem nochtans vorig keer volledig stofvrij gemaakt binnen in. En heeft de ganse week goed gewerkt. Wat zou dit kunnen zijn? Zal ik alles kwijt zijn die erop stond? groetjes:stupid:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.