Ga naar inhoud

hulpnodig

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

hulpnodig's prestaties

  1. Update 2: Ok, heb mijn volledige div-structuur omgesmeten en anders georderd. Uiteindelijk kwam ik iets redelijk deftig uit, maar met een strook zonder achtergrond in. Margins in de min gezet, en nu ZOU het er ok moeten uitzien in IE7 en IE8, alsook in de andere browsers. Het ziet er ook correct uit in IE8 waar mijn maat op aant kijken is. Iemand die toch nog een slechte layout tegenkomt in gelijk welke browser, please let me know zodat ik het verder kan fixen! Doojigger P.s. echt een schande hoe die IE webmasters zou kan ambeteren...
  2. Update: Wanneer ik deze toevoeg aan de header: <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=7"> Dan krijg ik dezelfde lay-out verschuiving... Dus het moet aan IE7 liggen wrs... iemand enig idee waarom IE7 dit niet correct viewt?
  3. Zo ziet hij er bij mij dus ook uit. Hoe kan het nu zijn dat een website er anders uitziet, ondanks dezelfde browserversie te hebben! Dat slaat gewoon op niks... Ik kan het dus ook moeilijk oplossen aangezien ik het zelf niet zie, die fout. Pfff... any thoughts?
  4. Hellow, Een vriend van mij vroeg mij onlangs een wordpress theme aan te passen voor hem. Ik heb het gecheckt met IE, Chrome en Firefox, en alles zag er goed uit. Nu, enkele maanden later, checkt die zelf eens met IE, en wat blijkt, bij hem zit er een layoutfout in de navigatie bovenaan! Het rare is, dat we identiek dezelfde versie hebben van IE, zijnde IE 8. Heeft iemand hier een verklaring/oplossing voor? En hoe ziet de website er bij jullie uit in IE (gelijk welke versie)? Hierbij nog een screenshot van hoe de website er fout uitziet: En nog de website: Doojigger Bedankt!
  5. Maar als die persoon niet op dezelfde draadloze netwerkverbinding bevindt, zit hij sowieso niet in het netwerk, en kan hij sowieso niks zien, of wel? Als ik op mijn mappen rechtermuisklik, eigenschappen, staat er bij Delen "Gedeeld", maar wanneer ik dan klik op "Geavanceerd delen...", dan staat "Deze map delen" wel uitgevinkt... is deze map nu gedeeld, of niet ... ?
  6. Hallo! Toevallig kwam via de explorer in de map Netwerk terecht. Nu zie ik daar 2 pc's staan, de ene is mijn pc, da andere is een pc van een vriend van mij. Onderaan kan ik zien dat we allebei lid zijn WORKGROUP. Nu vraag ik mij af hoe en waarom Windows die pc van mijn vriend daar toont. Ik heb nooit ergens gekozen om dit te doen. Tweede vraag: wat zijn hier nu de "risico's" van? Ik wil uiteraard niet dat die vriend zomaar door mijn pc kan bladeren. Als ik mijn pc aanklik bij netwerk, en ik rechtermuisklik op mijn mappen, dan staat daar "gedeeld"... wat toch ook niet te bedoeling kan zijn? Algemeen dus gewoon een vraag hoe en wat dat nu allemaal is... heb het gegoogled maar daar kwam ik er niet aan uit. Thanks!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.