Ga naar inhoud

Papirosn

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Papirosn

  1. Ik wil een inhoudsopgave maken op basis van eigen (kop)stijlen. Elke kopstijl heeft een opsommingsteken. In het afdrukvoorbeeld staat dat opsommingsteken ook netjes waar het moet staan en ziet alles er goed uit. Als ik op invoegen klik, verschijnt er voor elk opsommingsteken nog een extra opsommingsteken (zwarte stip). Ik moet die telkens, handmatig verwijderen maar iedere keer als ik op bijwerken klik, krijg ik opnieuw dubbele opsommingstekens. Weet iemand waaraan dit kan liggen?
  2. Hallo, weet iemand hoe je de velden van de contactpersonen in Windows Live mail kan aanpassen of bijvoegen. Stel dat je een tweede telefoonnummer voor iemand wil invoeren, kan je het veld waarin dat moet komen invoegen of de naam van een ander veld aanpassen? In dit verband vind ik het ook vreemd dat niet alle velden die nu in mijn kaarten met contactpersonen staan, verschijnen in de lijst met invoeropties. Als je importeert krijg je een lijst te zien met daarin allemaal velden, doch niet alle velden verschijnen in die lijst.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.