Ga naar inhoud

Compiboy

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Compiboy

  1. Dag iedereen Ik zou graag een div (header) in het midden plaatsen maar ik heb al alles uitgeprobeerd zoals: margin-left: auto; margin-right: auto; en ook nog andere dit is wat ik nu heb: #header { background:url("header1.png"); font-family: calibri; font-size: 30px; width: 870px; height: 150px; } Alvast bedankt voor jullie reacties:-)
  2. Hey allemaal Ik zou graag een betere video card hebben in mijn motherboard (K9AGM2). Het is om betere spellen te spelen zoals battlefield 3 en dergelijke. Maar ik weet niet welkeen ik dan zou moeten kopen die compatibel is met mijn motherboard. Het gaat om een medion pc MT7 met motherboard: K9AGM2 Alvast bedankt voor jullie hulp
  3. dan krijg ik deze bestanden: net8192su.cat net8192su.inf net8192su.sys Wat moet ik daarmee doen?
  4. ASUS WL-167G USB2.0 Wireless LAN Adapter 802.11G 54MBPS (Pen Type) Dat is het type. Bij blue screen view toont hij niets.
  5. http://speccy.piriform.com/results/qDQHJ67d5KC0uRLorBNugHl
  6. Het is niet van het merk Ralink maar van het merk ASUS.
  7. Hey ik krijg regelmatig een crash dump (blauw scherm) maar ik weet niet wat ermee moet doen. Het is héél vervelend want als ik bezig ben met iets dan valt mijn pc plotseling uit! Wat moet daaraan doen! Alvast bedankt voor jullie reacties!!
  8. Mss wel maar ik werk met windows vista. Alvast bedankt voor je reactie!!!!!
  9. Hallo iedereen ik zou heel graag een app kunnen maken voor mijn ipod touch die. Vorige week gekocht heb maar ik zou eigenlijk niet willen betalen. Wie weet een goeie manier om zo'n app te maken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.