Ga naar inhoud

addict

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

addict's prestaties

  1. aangezien ik een echte leek ben heb ik er dus geen enkel idee van wat bios is lol. maar het enige wat ik te zien krijg als ik die opstart is het blauwe windows aanmeld scherm, waarop staat dat de account vergrendelt is, als ik dan de laptop via opnieuw opstarten, terug opstart, krijg ik een zwart scherm, met daarin de melding dat de installatie niet voltooid is. recovery heb ik nog nergens zien staan. Als ik het vandaag niet vind, ga ik die binnen doen, maar aangezien ik nie weet hoe ernstig het probleem is heb ik wat schrik, dat ik die al weken ga kwijt zijn voor herstelling, en heb hem wel dringend nodig
  2. bij het opstarten van de nieuwe computer Sony Vaio, kreeg ik een zwart scherm en heb deze per ongeluk met de aan/uit knop afgezet. Nu geeft hij steeds de melding "Installatie werd niet voltooid, gelieve windows 7 opnieuw te installeren". Als ik dan "OK" druk start de computer opnieuw op maar ik krijg steeds dezelfde melding. Ik heb geen CD met Windows 7 HP. Help please!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.