Ga naar inhoud

jetske

Lid
  • Items

    238
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jetske

  1. Wij hebben al een tijdje dat we met de desktop het eerste 30 min of meer als we hem op zetten niet op internet geraken en wij denken dat het te maken heeft met de update van Windows 10 . Gebeld naar de provider dat we niet op internet konden . En hij bevestigde mijn vermoeden dat het niet aan de verbinding gaat liggen maar aan de pc zelf en hij dacht de internetkaart . Zijn advies was de internetkaart vervangen en het is opgelost . Zelf heb ik zoiets van het komt na een windows update mss kan ik dat wel op een andere manier oplossen dan dadelijk dingen gaan te vervangen . Kunnen jullie me verder helpen aub .
  2. Idd dat heb ik al gedaan wat Stegisoft aan rade en daarom ook geen back-up meer . En heb dit tot 2 maal al gedaan Tom Tom MYDRIVE CONNECT geïnstalleerd en verwijderd maar help niet . Maar ik was altijd tevreden van Windows 10 heb het nog niet zo lang . En ook nooit problemen gehad met update's (denk ik ) .. Nu bleef de gps hangen op het start scherm ( de auto afbeelding van Tom Tom ) en ik dacht reset hem ff en dan is dat weer opgelost . nu kreeg ik een heel rood scherm waar op stond dat er geen kaarten beschikbaar zijn . Ik bellen naar Tom Tom zelf voor hulp en zei beweerde dat de problemen bij mij virus scan of mijn firewall zit . En ze vertelde ook tussen door dat de update's als niet meer goed werkte van april zei beweerde te zien dat het veel te lang zou duren voor de simpelste update . Dat is dus mijn probleem ik geraak niet meer van dat rood schermke af . En heb al alles gedaan om het op te lossen (zie hier boven ) Toch denk ik toch nog altijd dat Tom Tom ergens gelijk heeft je ziet dat hij contact wil nemen om te updaten maat telkens valt het weg , en komt en valt weg en komt en valt weg enz enz enz .
  3. Dit heb ik gedaan wat er op deze pagina staat na dat ik gedaan heb wat jij schreef maar niets hielp . Ik ga maandag bellen en zien wat ze te vertellen hebben . Laat het hier zeker weten wat ze vertelde . Alvast bedankt voor de moeite om me verder te helpen . http://nl.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/21430/~/mydrive-connect-herkent-mijn-navigatiesysteem-niet-in-windows-10
  4. Het is toch gelukt sorry . Ik heb dus Tom Tom MYDRIVE CONNECT geïnstalleerd . Dan Tom Tom aangesloten maar je ziet dat er wat mis is hij gaat continu op en af van aangesloten niet aangesloten enz enz en je ziet dat elke keer de update start maar helaas .
  5. Sorry Stegisoft als het verkeerd overgekomen is . Maar zoals ik zelf geschreven heb ben ik altijd tevreden geweest over Windows 10 . Ik heb alles gedaan wat je voor stelde ging allemaal prima . Tot hier C:\Windows\SoftwareDistribution en maak de mappen download en datastore leeg dat wil niet lukken weet niet waarom maar kan de inhoud van die mappen niet verwijderen . Ik ben eerst gestart met de map download ik heb het gestart met op verwijderen te klikken en zag dat gaat even duren en heb de pc aan laten staan en 3 uur later toen ik thuis ben gekomen had die nog maar 1 map verwijderd . Ik dacht dat kan niet heb ik het onder broken en ben ik map voor map gaan verwijderen maar bij de eerste map het zelf . En ook het zelfde verhaal met de map van datastore .Ik weet niet hoe het komt . Is er een andere manier om ze te verwijderen mss .
  6. Ik zit met een probleem . Ik heb al sinds enkele maanden Windows 10 ? En tot nu toe zeer tevreden ervan . Tot deze morgen mijn Tom Tom wil niet meer updaten . Na veel problemen en zoeken heb ik gebeld met Tom Tom zelf . En hun geven aan dat het de pc zelf is die dat tegen houd . Het zou zich al voor doen van april al zagen ze omdat er simpele updates toen al heel moeilijk ging . OF de virus scan (avira heb ik) of de firewall (heb ik niet ) maar die van Windows kon dat ook zijn en moest dan Tom Tom toe voegen en waarschijnlijk zou het dan opgelost zijn . Dit kon ik niet vinden . Maar naar de zoek toch ervan heb ik gezien dat er ergens stond dat ik over kaarten kon beschikken zonder internet . Toen viel mijn frank (euro) lol . Zou het niet door die Windows 10 komen dat die dat tegen houd . Hebben jullie tijd en zin om dat even uit te zoeken waar het probleem zit bij de Avira of de firewall of bij Windows 10 . Is het probleem bij het laatste kan ik die dan verwijderen met jullie hulp . Daar ik er zelf totaal geen verstand van heb . Alvast bedankt Groetjes jetske
  7. Maar als ik nu kies om die update wel te doen hoe moet ik dat dan doen zoals boven vermeld heb ik daar nu net een probleem mee . of hoe kan ik zelf naar updates zoeken voor mijn videokaart of andere hardware .
  8. Als je goed kijkt zijn dat wel 2 verschillende foto's . :) Ja dat weet ik maar wis het niet meer zeker als het de harde schijf was of de videokaart . En weet dat het de harde schijf niet zal verbeteren . Maar wil dat dan zeggen dat ik de rest ook maar moet laten hangen . Als er een update is voor blijkbaar de videokaart is dat toch ook belangrijk voor de goede werking ervan dat ik die update installeer . Of niet ben ik mis ????
  9. Dat is de rest . Ik weet niet als u het geweest bent maar er is vroeger de harde schijf met programma van hier al getest en daar scheelt wat aan dat wist ik van toen . Daarom dacht ik dat die update mss wel belangrijk was voor de harde schijf maar nu is dat de videokaart ja dat wist ik niet sorry .
  10. Ik heb het programma laten lopen en met Prt Scm een bestand gemaakt maar ik krijg het hier niet geplaatst .Ik heb het op de zelfde manier gedaan als de foto hier boven . In ieder geval is het schermke volledig groen met nergens een onderbreking . Wil het doen met dat knip programma maar weet dat niet te vinden op de Windows 10 .
  11. Trouwens die update van windows 10 is ook heel raar gegaan . Mijn man zat op facebook en ineens valt het beeld weg en kreeg hij ineens een zwart scherm met update . Maar omdat ik nu thuis was heeft hij dat gewoon laten doorgaan . Hopelijk is daar alles goed mee en is dat geen virus of weet ik veel ken daar niets van .
  12. http://speccy.piriform.com/results/gV03LXR5tPN5UUDiYDUYyl6 Dit is hopelijk de juiste link . En sorry voor het verkeerd plaatsen maar origineel is het een Windows 7 vandaar die Windows 10 staat er nog maar even op en is via update gegaan .
  13. Sorry kreeg het eerst niet in bijlage
  14. Hallo iedereen , Ik heb een vraagje ik krijg sinds een week denk ik een schermpje te zien van een update van de harde schijf (denk ik toch ) zie bijlage . Als ik er op klik om de update op te halen gaat er altijd wat mis waardoor ik de update niet kan doen . Zou het mogelijk zijn dat jullie mij hier even zouden kunnen helpen . Dat schermpje is ongeveer rond de zelfde tijd gekomen als dat ik de update van Windows 10 aanvaard heb . Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen . Alvast bedankt voor de hulp .
  15. Neen is zeker geen wereld ramp :) . Maar ik zit dagelijks op de pc met de muziek op de achtergrond . En dan elke dag de zelfde horen starten is niet alles daarom de vraag .
  16. Neen dat is het ook niet . Dat is het maken van een afspeellijst . Zeg maar eentje voor Marco Borsato eentje voor Zwarte Lolla en eentje voor Rita Corita . . Ze bedoelen daar niet de instellingen mee van elke map app . Maar toch bedankt om mee te denken .
  17. Ja zo stond het maar dan komt liedje per liedje wat eigenlijk niet de bedoeling is . Maar toch bedankt voor de hulp . Groetjes Jetske
  18. Ik heb een vraag , weet niet als het voor hier is maar dan hoor ik het wel . Ik heb dus op YouTube een profiel en luister heel veel naar muziek daar en zet leuke muziek in de map favorieten . Nu komt het . De speler daar speelt altijd alleen 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 Kan ik de instellingen niet zo veranderen dat hij de nummers willekeurig kiest bv 5,9,3,1,7,enz enz in plaats van altijd net het rijtje af te gaan . Alvast bedankt voor de hulp en het meedenken .
  19. Hallo ik heb een klein vraagje voor jullie . Ik op het bureaublad onderaan het scherm en balkje staan met al de icoontjes staan (sorry maar ken er de naam niet van ) 1 van de icoontjes is van Google maar als ik op Google ga staat altijd mijn klein Google gmail profiel fotootje erin . Eerst dacht ik ook niet erg dat is omdat ik ben aangemeld op gmail . Afgemeld maar het staat er nog . Weten jullie wat dat zou kunnen zijn ? Alvast bedankt .
  20. Ben nu zelf eens gaan googelen . Wat is het verschil tussen de WD black , red en green ? En wat denk je van deze schijf WD GREEN WD40EZRX 4 TB REVIEWS
  21. Dus even voor de duidelijkheid ik moet alleen de harde schijf laten veranderen . En de videokaart ? . Heeft u een voorstel welke ik kan nemen van harde schijf . Kan hier ergens op de site ook bijstand krijgen om dit zelf te doen . Ik heb ooit zelf de dvd brander zelf vervangen bij een xp is dit ongeveer het zelfde ?
  22. Heb ik gedaan maar hij heeft niets gevonden . Er stond 0 geselecteerd of zo iets . Wat wil dit nu zeggen ?
  23. Ja ik weet dat we een tijd geleden een blauw scherm gezien hebben bij het opstarten maar was wel kleiner en was zo snel weg dat ik niet eens heb kunnen lezen wat het was . Maar ja voor het zelfde geld ging het hier om heel wat anders dat weet ik dus niet
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.