Ga naar inhoud

TuTTeR

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

TuTTeR's prestaties

  1. Ik weet nu wel dat er op een gegeven moment zoiets opkomt van "Voor recovery, duw nu op F12" of iets dergelijks.. Dat dan maar eens doen? Een cd was er 100% zeker niet bij (bij men nieuwe laptop ook niet trouwens!)
  2. Het is een HP laptopje, heel normaal model. Met XP, en neen, geen cd-rom bijgeleverd, helemaal niets, alleen recovery partitie (die ook aangegeven staat bij "Deze computer")
  3. Hallo allemaal! IK heb hier een oude laptop waarop Windows XP staat. Deze laptop kwam pre-geïnstalleerd aan bij mij, en ik heb dus ook geen XP-cd, wel zo een XP-recover-gedeelte op mijn pc. Nu is mijn vraag: hoe kan ik nu de pc terugzetten naar de basisinstallatie (dus formateren en gewoon terug installeren) gebruik makende van die recovery partitie? Waarop moet ik duwen als de pc opstart? Reeds bedankt! Tuur
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.