Ga naar inhoud

Daantjeeuh

Lid
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Daantjeeuh's prestaties

  1. Bedankt, ik ga volgende week een nieuw systeem bestellen en zal dit lijstje dan zeker gebruiken. Weet alleen nog niet of ik voor intel of amd ga. Heb altijd amd gehad mahja mischien toch eens tijd om over te stappen.
  2. Waarvoor heb ik een PC nodig ? - Voornamelijk gamen. Wat is mijn budget ? - ongeveer 750 euro Een merkcomputer of een samenstelling ? - Samenstelling. Ga ik overklokken ? - Mischien in de toekomst. Ga ik later upgraden ? - nee ik verkoop de computers meestal zoals ze zijn en koop dan een compleet nieuwe. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - Het enige wat ik op de comp doe is gamen en internetten. Ga ik zelf assembleren ? -Ik ga zelf assembleren. Heb ik een besturingssysteem nodig ? - Ik heb zelf windows 7 ultimate edition 64 bit. Ga ik zelf installeren ? -Zelf instaleren. Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - als behuizing wil ik graag een coolermaster 690 II lite, en als cpu cooler een Corsair Hydro H60. Hier heb ik goede ervaringen mee. Heb ik nog randapparatuur nodig ? -Alle randapparatuur heb ik al. Heb ik specifieke wensen ? - zie hierboven Woont u in Nederland of België, wil u bestellen bij een specifieke (web)winkel ?- Ik woon in Nederland en ik heb bestel meestal bij Alternate, Azerty of mycom.
  3. ALTERNATE Dit is trouwens de rest van mijn lijst.
  4. Hallo, Ik ben van plan om een nieuwe computer te gaan bouwen. Nu twijfel ik tussen twee procesors namelijk de AMD FX-4170 of de FX-4300 Deze zijn ongeveer even duur welke zouden jullie nemen, of hebben julli nog andere suggesties?? En wat betreft een videokaart twijfel ik tussen de GIGABYTE GV-N66TOC-2GD , MSI N660Ti PE 2GD5/OC of de GIGABYTE GV-R795WF3-3GD. Deze kaarten zijn alledrie ongeveer even duur. Ik gebruik de computer voornameljk om te gamen.
  5. het is geen oude computer hij is net nieuw. en hij boot hem gewoon van de dvd en hij begint ook met de instalatie van windows alleen dan krijg ik gewoon die foutmelding. Ik neem de computer morgen mee naar iemand bij mij op het werk diegene heeft veel ervaring met het bouwen van computers dus mischien dat die het weet. voor jou is het zo ook moeilijk te zeggen natuurlijk als je het niet zien kunt. maar toch bedankt voor de hulp. en als het opgevlost is dan post ik hier wel even wat er nou precies was.
  6. He ik bedenk mij net dat de andere dvd speler die ik gebruikte ook een sata dvd brander is wel van een ander merk maar hij deed het nog steeds niet. dus mischien is het wel verstandig als ik het test met een sata dvd speler die geen brander is.. Trouwens echt bedankt voor je hulp!
  7. Ik heb hem in een andere sata poort gedaan en dat ziet de bios wel. dan stop ik de windows 7 dvd er weer in dan boot hij daar van, begint hij se setup te laden en dan zegt hij bij het informatie verzamelen: Een vereis stuurprogramma voor een cd/dvd station ontbreekt als u een diskette cd dvd of usb-flashstation heeft met het stuurprogramma dien u dit nu te plaatsen. Dan plaats ik de cdrom die ik bij de dvd speler gekregen heb in het station en dan vind hij geen stuurprogramma. ik heb ook al een ander dvd speler gebrobeerd maar kreeg precies hetzelfde. ik word er helemaal gek van....
  8. heb ik ook al geprobeerd.. ik probeer gewoon een andere dvd speler.
  9. Hij geeft bij het opstarten ook aan dat Sata 1 Atapi incompatible is en sata 1 is dus de GH22
  10. Ik heb deze net nieuwe gekocht bij mijn systeem... zal het nog wel even met een andere driver proberen en anders haal ik wel een nieuwe.
  11. denk je dat het aan de Dvd speler ligt? Er staat trouwens nergens op mijne wat voor type het is alleen GH22.... ---------- Post toegevoegd om 13:13 ---------- Vorige post was om 13:10 ---------- Heb het wel gevonde het is de GS22NS50
  12. Hallo, Ik heb net mijn nieuwe systeem inelkaar gezet en wil nu dus windows 7 instaleren. maar nu zegt hij dat er geen stuurprogramma is voor de dvd speler, en wil hij niet instaleren. Ik heb de cdrom van de dvd speler er ook al ingedaan maar hij kan nog steeds niks vindern. Iemand een idee? Het is trouwens een Sata dvdrom alvast bedankt! Danian
  13. Hallo, ik heb net mijn nieuwe systeem inelkaar gezet(was mijn eerste keer) en als ik de pc aan druk dan brand een rood ledje met DRAM eronder heel even, en ik heb geen beeld. Iemand een idee? Ik heb een asus mn98td evo moederbord. Groeten Danian
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.