Ga naar inhoud

keeperke

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

keeperke's prestaties

  1. Kan iemand mij helpen, onlangs wou ik Kaspersky internet security van mijn tablet verwijderen omdat deze ging vervallen en ik een andere antivirus wil instaleren. Nu is mijn tablet geblokeerd en moet ik een beveiligingscode ingeven. Ik heb nog nooit eerder een code moet ingeven dus weet deze dan ook niet. Kan iemand mij helpen wat ik nu moet doen, ik geraak nu niet meer op mijn tablet door die code. Alvast bedankt voor de hulp.
  2. check alles werkt opnieuw bedankt voor de hulp.
  3. Ja, ik heb altijd met Avast gewerkt.
  4. Kan iemand mij helpen met Internet Explorer die niet opstart. Wanneer ik mijn Internet opstart krijg ik voor dat ik op mijn startpagina kom al de melding van Internet explorer reageert niet meer. Waarop ik geen andere keuze heb dan op de knop te klikken programma afsluiten. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen zodat ik opnieuw op het internet kan? Bedankt
  5. Ik heb een nog niet zo oude netbook die traag is, van in het begin. Wanneer ik hem afsluit krijg ik de melding dat er nog achtergrondprogramma's draaien die geforceerd moeten afgesloten worden? Kan ik hier iets aan doen?
  6. heb beide geprobeerd voor de webcam tijdens de installatie vindt hij de webcam die ik heb niet terug mss waarschijnlijk te oude toestellen.
  7. Hier zie je het bestandje dat hij geeft wanneer ik alle stappen gevolgt heb
  8. heb het al geprobeerd met de cd rom die ik heb en de stappen gevolgd maar het werkt niet :s
  9. ik heb een quickcam expres maar hij is niet compatibel met windows 7 @ stegisoft heb al jouw stappen gevolgd en hij geeft dat hij de scanner niet vindt als hij de software opent ik heb ook al met een scanner medion geprobeert dat is ne md 41260 maar die werkt er ook niet op als één van deze twee scanners zou werken zou ik al opgelucht zijn
  10. @ stegisoft heb je raad opgevolgd en alles op die site gevolgd maar hij vindt nog steeds mijn scanner niet
  11. Hoi, ik heb mijn laptop al drie jaar maar daar staat vista op, ik zou hier graag windows 7 opzetten omdat mijn laptop door vista te traag werkt. Maar ik vindt het persoonlijk gekkenwerk om hiervoor opnieuw het pakket van windows aan te kopen. Weten jullie soms niet hoe ik windows 7 er kan opzetten?
  12. http://speccy.piriform.com/results/4WoCB5ML6l4i0kexJG7FUX1 dit is de link, mijn scanner is een hp scanjet 2200c en de webcam is van logitech.
  13. Hoi ik heb mij een nieuwe computer aangeschaft nu was ik al mijn andere hardware ero aan het installeren, maar ik krijg de melding dat mijn scanner en webcam niet compatibel genoeg zijn. Kunnen jullie mij mss helpen???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.