Ga naar inhoud

Deurklink

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Deurklink

  • Verjaardag 20-02-1993

Deurklink's prestaties

  1. Je hebt groot gelijk. Bij nader inzien is het toch niet zo'n heel slim idee om de Aerocool te kiezen. Ik liet me een beetje meeslepen in dat uiterlijk:). Jullie advies wordt heel erg gewaardeerd:) en ik denk dat ik niet alleen voor mijzelf spreek. Wat mij betreft is mijn systeem voltooid en is zijn mijn vragen opgelost. Bedankt PcHelpforum!!
  2. Een behuizing is inderdaad een heel persoonlijke keuze. Ik wil niet flauw doen maar ik vindt de kast die u uitgekozen heeft, een beetje 'stijf'. Waar kan ik het beste op letten bij het kiezen van een behuizing? Misschien dat die vraag een beetje retorisch is maar toch...
  3. ---------- Post toegevoegd om 16:44 ---------- Vorige post was om 16:37 ---------- Bedankt voor je reactie/aanpassing van mijn systeem! Ik was me ervan bewust dat de geheugen en de HD betere feedbacks hebben dan die ik gekozen had. ik koos het geheugen omdat dit een timing had van 8 en de hyperX 9. ik had ergens gelezen dat hoe kleiner dit getal, des te sneller het geheugen, maarja:). bij de HD heeft de WD een 2x zo grotere cache al weet ik niet wat dat inhoudt. kun je misschien ook uitleggen waarom de behuizing niet bij jouw in de smaak valt? is dat omdat het te blauw voor je is of omdat de samenstelling van de behuizing niet goed genoeg is? of om een andere reden:). ---------- Post toegevoegd om 16:50 ---------- Vorige post was om 16:44 ---------- Dat beeldscherm is zo gek nog niet. Misschien wel over Iiyama heen gekeken omdat de computer bij mij op school van dat merk zijn hahaha! die schermen zien er niet echt uit om zo mee te nemen. Verder echt een fraai scherm!!! Bedankt voor je advies:).
  4. Heey! Ik ben bereid om ong. 1450 euro uit geven aan m'n pc (Dit budget mag eventueel met 50,- overschreden worden). Deze wil ik gaan samenstellen en misschien wel laten assembleren door Alternate. Ik kies voor dit bedrijf omdat ik er vlak bij woon en omdat ik niet vertrouwd ben bij andere computerzaken. Mijn configuratie ziet er als volgt uit: - CPU koeler: ALTERNATE - HARDWARE - Processoren - Koelers - Scythe Mugen 2 Rev.B SCMG-2100 - Grafische kaart (Crossfire 2 kaarten): ALTERNATE - HARDWARE - Grafische kaarten - PCIe kaarten ATI - Radeon HD5000 - MSI R5770 Hawk - Processor: ALTERNATE - HARDWARE - Processoren - Desktop - Intel® Core i7-930 Processor - Monitor: ALTERNATE - HARDWARE - Monitoren - LCD - LG W2253V-PF - Voeding: ALTERNATE - HARDWARE - Voedingen - meer dan 600 Watt - OCZ StealthXstream 700W - Muis: ALTERNATE - HARDWARE - Invoerapparaten - Muizen & Trackballs - Gaming - Trust Red Bull Racing Full-size Mouse - Behuizing: ALTERNATE - HARDWARE - Behuizingen - Midi Tower - Aerocool Vx-R - Optische drive: ALTERNATE - HARDWARE - DVD / Blu-ray - DVD-branders - Serial-ATA - Sony Optiarc AD-7240S-0B - Case-fan (140mm)2x: ALTERNATE - HARDWARE - Case Modding - Aerocool V12 BlueLine Edition - Case-fan (140mm): ALTERNATE - HARDWARE - Case Modding - Aerocool V14 BlueLine Edition - Moederbord: ALTERNATE - HARDWARE - Moederborden - Intel - GigaByte GA-X58A-UD3R - Harddisk: ALTERNATE - HARDWARE - Harddisks / SSD - Serial-ATA - 3,5 inch - Western Digital WD10EARS - Geheugen (4gb): ALTERNATE - HARDWARE - Geheugen - DDR3 - DDR3-1600 - GeIL 4 GB DDR3-1600 Kit Ik vraag me af of deze build verbeterd kan worden en stel hierbij de hypothese dat dat wel het geval zal zijn:-). Heel belangrijk! de pc zal onder andere worden gebruikt voor school (verslagen etc.), gamen natuurlijk (world of warcraft) ik denkt dat deze pc daar met vlag en wimpel de hoogste instellingen aankan. Voor de rest wil ik dat de pc nog een aantal jaar door kan wat betreft volgende generatie games. natuurlijk besef ik me dat er op langere termijn het een en ander aangepast zou moeten worden. Ook belangrijk! ik wil met de pc gaan overclocken. Ik weet overigens nog niet hoe dat gaat maar er zijn handleidingen genoeg te vinden:proud:. Voor de rest... een hele mooie site! veel en goed advies. ik heb me pas aangemeld, dus als er nog meer informatie nodig is, ben ik er natuurlijk bij!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.