Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

ceesie

Lid
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ceesie

 • Titel
  Nieuweling
 • Verjaardag 07-01-1949
 1. heb in huis en!! op de tablet verbinding!!! op de tablet zie ik bij verbindingen de FRITZ staan met uitstekende verbinding, maar hij "pakt" niet.
 2. Beste mensen, ik heb een samsung tablet p5210, ik wil hiermee buiten in mn tuin internetten, ik heb ook een FRITZ!WLAN Repeater 300E, hoe? krijg ik hiermee verbinding ???
 3. zit helaas nog steeds met het probleem, niemand meer een goeie tip??? thx
 4. Bedankt voor de tip Asus, net geprobeerd in de veilige modus, toen kon ik wel 5 tabbladen openen, zonder dat de pc uitviel. Omdat het echter zo'n raar beeld is (alles veel groter) weer normaal opgestart, en ja hoor bij het 2e tabblad klikplop pc weer helemaal uit. groet...
 5. allereerst bedankt voor het filmpje, daardoor kon ik m'n pc eenvoudig openmaken. heb 'm helemaal schoon gemaakt en weer in elkaar gezet. Pc aan gezet en na 5 min. speccy gestart, temperaturen waren nu: Processor was 70 nu 52 moederbord ,, 60 ,, 40 harde schijf ,, 33 ,, 28 Helemaal blij, echter bij het aanklikken van IE 2e tabblad plop weer helemaal uit de pc dit paar keer heraald, er was dus niets veranderd!
 6. Het gebeurt spontaan, bv. 1 website openen en dan met de muis naar boven om hen uit te klikken en plop helemaal uit de pc - - - Updated - - - ik heb alle ventilatieroosters schoon gezogen , heb geprobeert de pc open te maken, maar dat lukt me niet goed het is een "all in one" , heb er wel wat kappen afgehaald, maar echt in het binnenwerk komen lukt me niet.
 7. Beste mensen, ik heb een Acer Aspire Z5610, die valt kompleet uit als ik met m'n muis scroll of een tabblad aan of uit klik. Dit al gelijk na opstarten. Ik heb "Speccy" erop losgelaten en die zegt het volgende: (al binnen 10 min. nadat ik heb opgestart) Processor: 70 grC Moederbord: 60 grC Harde S.: 33 grC Dit is denk ik niet normaal, Wat kan ik hieraan doen.(ik heb al de ventilatie openingen schoongemaakt!) Dankje voor het meedenken!
 8. heb per abuis een map vol muziek weggegooid, hoe??? kan ik die terug halen??? hij zit niet in de prullenbak !! dank...
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...