Ga naar inhoud

Brammo

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7 64-bit
  • Processor
    Intel i5
  • Grafische Kaart
    ATI Mobility Radeon HD 5730

Contact Info

  • Website URL
    http://www.html-mailing.nl

Brammo's prestaties

  1. Mooi man, daar doe ik het voor. Grtz!
  2. Ho, die moeite hoef je gelukkig helemaal niet te doen . Het is heel simpel. x86 systeem: Kopieer (niet knippen dus!) SQLite3.dll van "C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Apple Application Support" naar "C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Mobile Device". Geen x86 systeem: Kopieer (niet knippen dus!) SQLite3.dll van "C:\Program Files\Common Files\Apple\Apple Application Support" naar "C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support". antwoord voor bug, probleem, foutmelding, error, message: kan toegangspunt van procedure sqlite3_wal_checkpoint niet vinden in dll-bestand sqlite3.dll
  3. Hey guys, Ik heb het probleem niet op kunnen lossen, maar ben het Ask.com ding kwijtgeraakt door Firefox te uninstallen en daarna opnieuw installeren. Een 'vieze' manier van oplossen dus. Desondanks markeer ik de vraag als opgelost. Tx voor de hulp! Grtz
  4. @ kape ComboFix werkt niet! Krijg deze melding: "Incompatible OS. ComboFix only works for workstations with Windows 2000 and XP." Ik heb Windows 7 64-bit. Damn . Heb je een ander idee? Mocht het van belang zijn; ik ben de enige gebruiker van de pc.
  5. Beste leden, Sinds twee weken heb ik waarschijnlijk per ongeluk de slechte Ask.com toolbar geïnstalleerd. (Shit, ik let altijd zó goed op dat ik geen spam-shit mee installeer, maar nu is het dus toch een keer gebeurd!) Nou was dit niet mijn bedoeling en heb ik geprobeerd de toolbar en de zoekfunctie van Ask.com in mijn internetbrowser Firefox te verwijderen, maar dit is helaas maar deels gelukt. Hierbij vraag ik jullie om een antwoord. Bij "Configuratiescherm > Programma's & Onderdelen" heb ik alles van Ask verwijderd. De toolbar ben ik dus kwijt. Toch is er nog steeds iets van Ask geïnstalleerd. Wanneer ik een woord of zin op een website selecteer kan ik via een druk op de rechtermuisknop kiezen uit een aantal handelingen, zoals Kopiëren en Plakken. Vroeger stond daar ook tussen: "Zoeken bij Google naar [geselecteerde tekst].". Nu staat hier: "Zoeken bij Ask.com naar [geselecteerde tekst]." en dit irriteert mij mateloos aangezien Ask geen goede zoekmachine is. Daarnaast heb ik nooit gewild dat dit veranderd werd van "Zoeken met Google" naar "Zoeken met Ask.com". Ik heb twee vragen. Hoe kan ik alle geïnstalleerde onderdelen van Ask.com verwijderen van? Hoe stel ik mijn zoekfunctie voor geselecteerde tekst weer in op Google? Wanneer ik oplossing zoek op Google word ik heel vaak verwezen naar die rot site van Ask.com met allemaal onzinnige verhalen en antwoorden die het gebruik van de toolbar alleen maar promoten in plaats van hoe te verwijderen. PS: Ik heb ergens gelezen dat scannen van het register met CCleaner werkt. Dat heb ik gedaan, zonder resultaat. Ook heb ik Ask.com dit verhaal gemaild, maar ik verwacht daar eerlijk gezegd geen zinnig antwoord op te krijgen. Graag hoor ik van jullie, Groeten! edit: Beneden staat een screenshot waarop het geval duidelijk te zien is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.