Ga naar inhoud

Windows7

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Windows7

  1. Er zijn zover ik weet geen nieuwe netwerken bij gekomen. Ik vind 2 andere netwerken van buren, maar dan zijn er altijd al geweest. Ik heb een ADSL abonnement van 8MB. KPN had een actie en zou van een aantal pakketten (waaronder die van mij) de snelheid voor eind mei verdubbelt hebben. Ik hoor dus zelfs 16MB te hebben. Maar dit is weer een ander probleem volgens mij, want ik heb nooit meer dan 4MB gehad. Dus dit is niet de oorzaak van het probleem dat het opeens trager is. Alhoewel dit ook een zeer frustrerend probleem is ...
  2. Diagnose tool heeft helaas niets uitgehaald. Internet met kabel is ook geen optie, zit daarvoor te ver weg van de router. Snelheidstest is net iets minder dan 4MB, zoals altijd dus. Alhoewel ik voor 8MB internet betaal. Helaas... Toch bedankt voor jullie hulp!
  3. Ik heb een desktop. Merk en modelnummer: HP m9452nl
  4. Toch staat mij bij dat ik wel een driver heb gedownload via Windows Update. Toen ik keek bij Update geschiedenis kreeg ik te zien dat hij mislukt was. (zie afbeelding) Waar kan ik de driver opnieuw downloaden en installeren? EDIT: Ik zie nu pas op mijn screen dat de update later wél gelukt is. Dus als het goed is zijn de drivers wel gewoon geïnstalleerd?
  5. Hallo Ouzo, Als ik het goed begrijp lukt het AVG niet om het virus te verwijderen? Ik raad je aan het te proberen met Malwarebytes Anti-Malware. Het programma is helemaal gratis. - Klik op de onderstaande link om het te downloaden. - Installeer het programma - Doe een update - Doe een Volledige scan - Verwijder alles wat MBAM vind Hiermee is het waarschijnlijk opgelost. Malwarebytes Anti-Malware 1.46
  6. Sorry voor de late reactie Kweezie Wabbit. Ik moest plotseling het hele weekend weg. Hier is alsnog de link waar je om vroeg: http://speccy.piriform.com/results/II1bEQivJFsm4zgpcE8TH0Y Ik hoop dat je me hierbij kan verder helpen. Op dit moment is mijn internet goed, maar het is het erg instabiel. Straks zal het waarschijnlijk weer zeer traag zijn.
  7. Ik heb een KPN Experiabox dacht ik. Thomson TG787v. De boel resetten heb ik al meerdere keren gedaan. Dat heeft niets uitgehaald. Het programma installeren en logje plaatsen zal ik tegen de eind van de middag doen aangezien ik nu direct weg moet. Bedankt voor de reactie en je hoort nog van mij!
  8. Gebruik je als ontvanger een USB stickje of zit het ingebouwd in je laptop? Zorg dat je de nieuwste drivers daarvoor hebt geïnstalleerd. Dit verhielp ook het probleem bij de computer van mijn broertje.
  9. Hallo, Sinds een week heb ik nu zeer traag internet. Ik heb het 8MB internet+bellen pakket van KPN. Die 8MB waarvoor ik betaal heb ik nooit gekregen. Het is altijd iets meer dan 4MB geweest waar ik dus ook al ontevreden over ben. Maar sinds een week is het nog veel trager geworden dan hiervoor. Hij doet er soms 2 minuten over om een simpele webpagina te openen. (Google etc.) Als ik op de pagina van de router kijk heb ik nog steeds de 4MB, maar dat merk ik bij mijn computer totaal niet meer. Ik weet zeker dat het geen virus is, want de computer is net gereset met een 'schone' installatie van Windows 7. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Als jullie nog meer informatie nodig hebben hoor ik het wel!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.