Ga naar inhoud

bisquardo

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door bisquardo

  1. Hallo, Alvast bedankt om het antwoord. Ik heb het al geprobeerd met het systeemherstel, maar krijg het niet open. Krijg dan de vermelding "C:\windows\system32\systempropetiesprotection.exe. Toepassing is niet gevonden. " Het probleem is begonnen met een virus dat ik, enkele weken geleden, via een e-mail heb binnengekregen. Ik heb dan m'n pc laten scannen met het anti-virus programma en alles op m'n pc werkt nog, enkel het probleempje met het dubbel klikken van snelkoppelingpictogrammen van bepaalde items.
  2. Hallo, Ik heb een klein probleempje bij het dubbel aanklikken van een snelkoppeling op m'n bureaublad van bepaalde pictogrammen. bv: als ik op windows media player of google of één of andere pictogram dubbelklik krijg ik de vermelding " openen met ", maar als ik rechts klik en dan op start klik gaat het desbetreffende programma open. Hoe zou ik dat kunnen verhelpen? Ik heb Windows Vista. Met dank bij voorbaat, Luc.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.