Ga naar inhoud

Marco49

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Marco49's prestaties

  1. Hallo Angel, Ik merk nu dat mijn systeemherstel weer werkt na uw voorgestelde interventie, sorry dat ik je meedeelde dat dit niet zo was. Je bent erg bedankt. Rest nu nog het probleem van het niet kunnen gebruiken van een backup. Wanneer ik de backup wil instellen krijg ik volgen Schermpje: Kan de back-uptoepassing niet starten wegens een interne fout. De opgegeven service is geen geinstalleerde service (0x80070424) Alvast weeral dank. Marco (Marc)
  2. Beste Angel, heb je procedure toegepast, schijven uitgeschakeld, opnieuw opgestart, schijven ingeschakeld, met hetzelfde resultaat. Systeemherstel heb ik nu niet specifiek nodig, maar men weet nooit hé, daarom zou ik dat toch graag kunnen gebruiken evenals mijn "backup" die ook niet werkt. Dank voor de moeite. Marco
  3. Heb scan sfc /scannow uitgevoerd en daar blijkt dat mijn systeem geen fouten bevat. Ik kan echter nog steeds niet systeemherstel en backup uitvoeren. Alvast dank hoor!
  4. Heb ik al geprobeerd met hetzelfde resultaat. Zou het mogelijk zijn mijn windows 7 te kunnen herstellen met mijn DVD hiervan? En hoe doe ik dat indien dit mogelijk is aub?
  5. Ja, inderdaad, ik heb een acronis back up op mijn PC staan. Dank voor je antwoordje. Wat te doen eventueel?? ---------- Post toegevoegd om 19:40 ---------- Vorige post was om 19:35 ---------- Sorry, maar ik denk dat mijn windows 7 aan een herstelling toe is, maar hoe doe ik dat? Heb wel een DVD windows 7.
  6. 2e probleem is: Mijn systeemherstel werk niet meer. Zie bijlage aub. Systeemherstel.docx
  7. Mijn "systeemherstel en "backup instellen" werken niet meer, zie bijlagen aub. Dank voor wie me kan helpen. Ben een PC-leek!! Backup 1.docx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.