Ga naar inhoud

slammer

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door slammer

  1. Nee heb ik niet meer liggen. Maar het lijkt me ook zo sterk, aangezien ze er verder niets mee doet. Neemt niet weg dat het altijd kan natuurlijk. Ook heb ik al voorbij zien komen dat het aan de voeding kan liggen. Het vreemde is ook dat in het 1e scherm (zwart) wat je ziet, steeds de datum op 2008 staat.
  2. Heeft er bij helaas niets mee te maken. ik had eerst Vista ... toen kreeg ik dit probleem en heb ik er 7 opgezet en nu hetzelfde probleem, dus is het iets anders ben ik bang.
  3. Helaas na update nog hetzelfde probleem. Het probleem is er alleen als ik de pc helemaal heb afgesloten, niet als ik hem opnieuw opstart na bv een update ofzo
  4. http://speccy.piriform.com/results/Q3PDgMvYLWTsRvBH9DrJ0dR Heb je hier wat aan?
  5. http://speccy.piriform.com/results/3kwonk2Q9Fk3qCe55yPbcb4
  6. Ok bedankt, gelukkig deed hij het toch niet. Weet je wel een oplossing voor mijn probleem?
  7. Unable to connect to server: 134.122.90.16 in /data/html/satellites/esupport.com/inc/inc.db.mssql.php on line 24 [0] in function mssql_connect in /data/html/satellites/esupport.com/inc/inc.db.mssql.php on line 24 Dat is wat ik krijg, nadat ik mijn gegevens ingevuld heb en submit
  8. He Rope, Het downloaden van Bios agent is geen probleem, maar als ik het programma invul met naam enz en submit dan krijg ik een warning, dat hij geen connectie kan maken op internet. Wat ik ook probeer ---------- Post toegevoegd om 11:56 ---------- Vorige post was om 11:54 ---------- Ik denk dat ik binnenkort mijn PC maar eens weg ga brengen, want ik wordt hier echt moe van. Niets helpt. Ik en vele anderen weten echt niet wat er aan de hand is en hoe op te lossen. Als iemand nog iets heeft hoor ik dat graag. Ik ben niet echt een pc kenner, maar probeer van alles.
  9. Allebei de wake-up uitzetten? Gedaan maar nu start hij helemaal niet meer door. Ik zie alleen het logo nog en del en F12
  10. Dit is wat er staat. Ik heb ook nog de batterij vervangen, maar dit loste ook niets op. (Ook niet na minstens een half uur uit laten en de CMOS aan te passen). Iemand een idee?
  11. Ik zal het zo snel mogelijk doen
  12. Waar moet ik een foto van maken? Van het scherm? Als ie zegt i boot?
  13. Niemand meer een idee? Die voeding was het probleem niet
  14. De PC van mijn vriendin doet raar sinds een maand of zo. Steeds als de PC uit geweest is en je hem opnieuw op wilt starten, krijg je een zwart scherm waarop staat i boot: En dan kun je niets en doet hij niets. Nu kwam ik erachter dat als je veelvuldig op esc drukt bij het opstarten hij soms wel doorstart, maar zo hoort het niet en is erg vervelend. Weet iemand wat dit kan zijn? Had eerst Vista (met dit probleem) heb er nu windows 7 opgezet na formateren, maar nog het probleem.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.