Ga naar inhoud

newfoundme

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

newfoundme's prestaties

  1. Bedankt voor alle hulp. Ik had vandaag een mooi blauw scherm, wat me, gezien de last met alle beperkingen in 7starter, dwong om ouwe xp op de netbook te gooien. USB installatie duurde vrij lang maar xp draait extreem snel op netbook, zelfs met firewall, antivirus en ... netwerk. Het duurde welgeteld 1 minuut om alle bestanden tussen de 2 pc's te delen. Nu is mijn desktop een boemeltrein geworden...vreemd, met meer ram, sterkere (maar oudere) processor en zo goed als verse xp installatie. Klein vraagje off topic: ik heb aangegeven dat alle bestanden in het netwerk gedeeld mogen worden. Tenzij er iemand het netwerk hackt, heb ik geen probleem, juist? Maar was dat vroeger (met 1 pc) in principe niet even moeilijk/makkelijk, maw loop ik nu meer risico om gehackt te worden met een netwerkje dan met 1PC? Groeten Bert
  2. Bedankt voor de reacties. De beperkingen zijn op win7starter zijn voor huis, tuin en keuken gebruik niet storend, maar om iets meer te kunnen doen is het onhandig. Ik zie op tabblad eigenschappen bij mijn computer nergens iets staan in de zin van netwerk. Dit zou volgens mij impliceren dat je toch een groep kan aanmaken? Groeten
  3. Hetgeen u voorstelde ...Wilt je een map delen in Windows 7 dan zo doen: Opgelet: dit geldt alleen als je wachtwoord hebt uitgeschakeld. Met de rechtermuisknop op delen met thuisgroep (lezen en schrijven) gaat niet; dan komt het zelfde scherm weer, nl dat je geen thuisgroep hebt en met deze versie ook geen kan maken.
  4. Ikzelf geen enkele waarvan ik weet heb , maar de netbook met win7starter geeft aan dat hij/zij enkel kan lid worden van een thuisgroep (vroegere Workgroep?) die gemaakt werd met hogere win7 versies. (en niet met vroegere win versies vrees ik).
  5. Hallo, Bedankt voor het antwoord. Ik heb alle instellingen ingegeven zoals gezegd maar op de netbook kan ik echter niks doen ivm delen met thuisgroep (aangezien dit enkel met hoger win7 versies kan gemaakt worden). Ik heb bij iemand anders zelf een netwerk tussen xp, vista en win 7 opgezet en daar gaat alles idd zoals hierboven beschreven. Ik loop steeds tegen de beperking van win7starter aan waarbij je geen eigen thuisgroep kan maken. Iemand nog advies? (Buiten upgraden )
  6. Hallo, Op mijn netbook staat Windows7Starter (met een hele resem beperkingen, maar draait heel vlot). Ik wil mijn desktop (WinXP) en mijn netbook in een zelfde netwerk krijgen. Met alle andere versies van Win7 kan je een thuisgroep maken, maar niet dus met de Starter. Als ik de wizard op mijn desktop (XP) gebruik, kan de netbook niets doen met deze instellingen (geeft een error en geeft aan om de instellingen manueel te wijzigen) wat mij logisch lijkt. Wie weet hoe ik deze toch in een zelfde netwerk krijg? De Starter upgraden is geen optie. Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.