Ga naar inhoud

Vizard

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Vizard's prestaties

  1. mijn muis werkt niet kan je me helpen? want zo kan ik niet op "opgelost" klikken eh haha ben maar aan het lachen, jah dank u
  2. Ik had het geprobeerd maar de installatie verliep niet zoals die moest (hd driver failure) en ik heb die opnieuw geinstalleerd maar via apparaatbeheer en het werkte!! mijn audio is volledig inorde ! Hartelijk dank voor al jouw hulp! Mijn geluid is prima nu door de driver dat je me hebt gegeven! Sorry voor de moeite xD Ma dank u wel!
  3. Het is normaal Windows 7 (Diamond) - 32 bit mijn pc is alleen geschikt voor 32 bit..
  4. Hier is de link : http://speccy.piriform.com/results/4xYsDdrjhoOtLj5qRknxEwl maar het kan zijn dat er af en toe woorden in voorkomen in andere taal want ik heb een russisch talig systeem ---------- Post toegevoegd om 17:51 ---------- Vorige post was om 17:49 ---------- ik zal eens kijken, ik ben wel bekend met Ccleaner.. dank ---------- Post toegevoegd om 18:01 ---------- Vorige post was om 17:51 ---------- Ik heb die Realtek driver geprobeert te intalleren maar het lukt niet, "HD driver failure" ik was al eens eerder op de Realtek site geweest en ik had de juiste driver geinstalleerd voor mijn pc (voor Windows 7) maar geen veranderingen..
  5. jah scherm is aangesloten met een kabel (meegeleverd) maar die zit juist aangesloten, zoals altijd en de geluid via koptelefoon is ook krakend dus het ligt niet aan de schermspeakers maar ergens in het software.. Ik heb juiste drivers geïnstaleerd maar de fout blijft..
  6. ja nog altijd, geen verschil Bij al mijn media players is het geluid krakend.. ligt aan het software maar ik weet niet juist aan wat..
  7. ik was via apparaatbeheer gaan kijken naar die scherm driver maar die zijn allemaal inorde zo te zien..
  8. hmm heb ik nog niet nagekeken, ik zal eens kijken Dank
  9. hey, kan iemand mij helpen met mijn probleem.. Ik had windows vista op mijn pc staan, die viel tegen zoals jullie weten, en ik heb nu windows 7 geïnstaleerd (2 weken geleden), alles is prima behalve mijn geluid, ik heb ingebouwde speakers in mijn LCD-scherm (van boven) en die hebben altijd prima gewerkt (scherm is geen jaar oud), mijn geluid werkt wel maar het kraakt, echt slechte kwaliteit van geluid, enorm slecht.. hoe kan ik dit oplossen? De probleem is begonnen wanneer ik Windows 7 heb geïnstalleerd.. Ik heb Acer Espire M1610 Mijn audio software is Realtek HD audio.. Ik heb die driver geïnstalleerd en gëupdate, maar toch kraakt mijn geluid enorm = dus geen verschil. Hoe kan ik mijn geluid maken?? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.